Golden Goose varumärkesbild
Golden Goose logotyp

Golden Goose

Italienska lyxmärket Golden Goose skapar unika och trendiga kläder, skor och accessoarer för både män och kvinnor. Med en unik kombination av raffinerad elegans och avslappnad tuffhet har Golden Goose blivit en favorit bland stilmedvetna individer världen över. På Tradera kan du upptäcka och köpa produkter från Golden Goose till priser som är både vänliga mot din plånbok och miljön.

Ursprunget till Golden Goose

Golden Goose grundades 2000 av det italienska paret Francesca Rinaldo och Alessandro Gallo, som delade en gemensam vision om att skapa en ny typ av lyx - en som inte bara innebar exklusivitet, utan även en individuell och avslappnad stil. Med detta mål i åtanke grundade de Golden Goose, ett varumärke som kombinerar finaste italienska hantverk med en modern och nyskapande estetik.

Golden Goose vänder sig till den stilmedvetna och moderna individen, oavsett kön eller ålder. De erbjuder allt från deras kända sneakers med medvetet slitna detaljer, till trendiga kläder och accessoarer. Med Golden Goose i din garderob kan du alltid räkna med att göra ett intryck, oavsett om du siktar på att vara elegant, avslappnad eller något däremellan.

Golden Goose på Tradera

Tradera är stolta över att kunna erbjuda produkter från Golden Goose. Oavsett om du letar efter deras ikoniska sneakers, ett par trendiga byxor, eller en unik accessoar, kan du vara säker på att hitta något som passar just din stil hos Golden Goose. Med regelbundna uppdateringar av vårt sortiment, finns det alltid nya Golden Goose-produkter att upptäcka på Tradera.