Gram varumärkesbild
Gram logotyp

Gram

Det Stockholm-baserade skomärket Gram kombinerar skandinavisk minimalism med urbana influenser för att skapa tidlösa skor för både män och kvinnor. Med starten 2005 har Grams grundare, Alexis Holm och Anna Stenvi, försett modevärlden med skor som kombinerar enkla linjer med innovativ design. Hitta dina favoritmodeller från Gram på Tradera – till priser som är vänliga både för din plånbok och miljön!

Grams bakgrund

När Alexis och Anna beslöt sig för att starta Gram var det med visionen att skapa skor som stod ut från mängden, utan att göra avkall på komfort och hållbarhet. De önskade att fylla ett tomrum i skomarknaden – mellan formella skor och sneakers. Med denna ambition i hjärtat föddes Gram, ett varumärke som nu representerar en unik blandning av stil och komfort.

Grams skor är för de mode- och kvalitetsmedvetna, de som söker en balans mellan estetik och praktisk användning. Oavsett om du är på jakt efter något till kontoret, till vardagen eller till festliga tillfällen, erbjuder Gram eleganta och bekväma alternativ som uppfyller alla dina behov.

Gram på Tradera

I Grams utbud hittar du en rad olika skostilar, från klassiska snörskor och loafers till moderna sneakers och stövletter. Varje par är noga utformade med hjälp av noggrant utvalda material och en hängivenhet för detaljer. Grams skor står för kvalitet, långvarighet och unik design. Utforska det breda utbudet av Grams skor på Tradera och hitta ditt nästa par idag!