Imsevimse varumärkesbild
Imsevimse logotyp

Imsevimse

Svenska märket Imsevimse erbjuder hållbara och ekologiska produkter för din baby. Sedan starten 1988 har Imsevimse blivit ett välkänt namn i många barnfamiljer. Grundaren, Marie Walleberg, inspirerades att skapa en lösning på sin dotters hudproblem - resultatet blev ett företag dedikerat till att skapa hållbara babyprodukter. På Tradera kan du hitta Imsevimse till priser som är vänliga mot både din plånbok och miljön!

Imsevimses historia

När Marie Walleberg stod inför utmaningen att hitta en lösning på sin dotters hudproblem, började hon experimentera med tygblöjor. Hon upptäckte snabbt att tygblöjorna inte bara var skonsamma mot huden, utan också mot miljön. Denna upptäckt ledde till skapandet av Imsevimse, ett företag som idag erbjuder ett brett sortiment av miljövänliga babyprodukter.

Imsevimse erbjuder produkter för föräldrar som värdesätter både barnets välmående och miljön. Utbudet sträcker sig från tygblöjor till badkläder och babyaccessoarer. Alla Imsevimses produkter är tillverkade av noggrant utvalda, hållbara material för att garantera både kvalitet och komfort.

Imsevimse på Tradera

På Tradera hittar du ett brett sortiment av Imsevimse. Oavsett om du letar efter mjuka tygblöjor, praktiska amningsinlägg eller ekologiska tvättlappar, har Imsevimse det du behöver. När du köper Imsevimse på Tradera får du inte bara högkvalitativa babyprodukter till ett överkomligt pris, men du bidrar också till en mer hållbar konsumtion. Upptäck det fantastiska utbudet av Imsevimse på Tradera idag!