Le Specs varumärkesbild
Le Specs logotyp

Le Specs

Australiensiska varumärket Le Specs har tagit solglasögonmarknaden med storm sedan dess födelse år 1979. Med ett starkt fokus på självuttryck och individualism, har Le Specs blivit en symbol för avantgardistisk stil och innovation. På Tradera hittar du Le Specs sortiment av trendiga solglasögon till priser som är både plånboksvänliga och miljömedvetna.

Historien bakom Le Specs

Le Specs skapades ur en önskan att frigöra solglasögon från sin traditionella status som lyxartikel. Grundarna, Hamish Tame och Henry Allum, såg potentialen i att skapa kvalitetsglasögon till överkomliga priser. Deras vision var att erbjuda en produkt som kombinerade trend, funktion och tillgänglighet. Resultatet blev Le Specs - nu en global ikon inom solglasögonindustrin.

Le Specs är för alla som värderar stil, individualitet och kvalitet. Varumärket har gjort det till sitt uppdrag att skapa solglasögon som passar varje ansikte, personlighet och budget. Oavsett om du är en modemedveten trendsetter eller en person som föredrar en tidlös look, har Le Specs något för dig.

Le Specs solglasögon på Tradera

Från klassiska aviatorn till djärva cat-eye-designs, erbjuder Le Specs ett brett sortiment av solglasögon på Tradera. Med kontinuerliga erbjudanden och auktioner, har du möjlighet att skaffa dina drömglasögon från Le Specs till ett oslagbart pris. Dessutom bidrar du till en mer hållbar modeindustri genom att köpa second hand. Så dyk in i Traderas värld av Le Specs och upptäck din nästa stilsäkra accessoar idag!