L'homme Rouge varumärkesbild
L'homme Rouge logotyp

L'homme Rouge

L’homme Rouge är inte bara ett modevarumärke, det är en kreativ rörelse som hyllar svensk design och tidlös stil. Med sin passion för innovation och hållbarhet har L’homme Rouge erövrat modevärlden med sina moderna och minimalistiska kollektioner.

Svensk kreativitet och minimalism - L’homme Rouge

L’homme Rouge grundades i Stockholm av John-Ruben Holtback, Jonathan Härngren, Axel Trägårdh och Carl-Johan Holtback år 2013. Deras vision var att skapa en plattform där mode kunde kombineras med konst och innovation. Genom att omfamna minimalistisk design och hållbara material har L’homme Rouge förändrat modevärlden med sina moderna och unika kollektioner.

L’homme Rouge grundades på idén om att förändra sättet mode skapas och konsumeras på. De ville erbjuda kläder som var stilrena och tidlösa samtidigt som de var innovativa och hållbara. Genom att integrera konst och kreativitet i varje plagg har L’homme Rouge skapat en helt ny dimension av mode som går bortom de konventionella gränserna.

L’homme Rouge - för den moderna individen

L’homme Rouge skapar sina produkter för den moderna individen som värdesätter stil, kvalitet och hållbarhet. Deras kollektioner riktar sig främst till män som söker kläder med en minimalistisk och tidlös design. Oavsett om du är ute efter ett elegant plagg för vardagen eller ett unikt statement-piece för speciella tillfällen, har L’homme Rouge något för alla som vill omfamna svensk design och innovation.

L’homme Rouge erbjuder ett brett utbud av kläder och accessoarer som präglas av deras konstnärliga design och hållbara materialval. Deras kollektioner innehåller allt från eleganta kappor och skjortor till bekväma tröjor och accessoarer. Varje plagg är skapat med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket ger dig en unik modeupplevelse.

L’homme Rouge på Tradera

På Tradera kan du utforska ett spännande utbud av L’homme Rouges produkter till förmånliga priser. Att handla på Tradera ger dig möjligheten att upptäcka nya mönster och kreativa klädesplagg som passar din personliga stil. Oavsett om du är en modeentusiast som söker det senaste inom svensk design eller en hållbarhetsmedveten konsument, kommer L’homme Rouge på Tradera att erbjuda dig en unik modeupplevelse.

Genom att omfamna svensk innovation och tidlös stil har L’homme Rouge skapat en modevärld där konst och kreativitet möter hållbarhet. Utforska deras fantastiska kollektioner på Tradera och låt ditt modeval bli ett konstnärligt uttryck av din personliga stil och hållbarhetsmedvetenhet.