Meindl varumärkesbild
Meindl logotyp

Meindl

Tyska Meindl, en familjeägd skofabrik med en över 300 år lång historia, är ett varumärke som är synonymt med premium utomhusskor och stövlar. Företagets historia sträcker sig tillbaka till 1683, och de har aldrig svikit sitt hantverk eller kvalitetslöfte. På Tradera kan du hitta dessa tillförlitliga vandringsstövlar och skor till priser som gläder både plånboken och miljön.

Meindls rötter i skomakeriets konst

Meindl grundades av Petrus Meindl, en passionerad skomakare som drömde om att producera kvalitetsskor för lokalbefolkningen. Hans passion och hantverksskicklighet överfördes till efterkommande generationer, och Meindl har fortsatt att förbättra och utveckla sina produkter, vilket har cementerat deras rykte som en ledande tillverkare av utomhusskor.

Meindl tillverkar skor och stövlar för alla som älskar utomhusaktiviteter, från tillfälliga vandrare till professionella bergsklättrare. De erbjuder en mängd olika stilar och modeller, alla designade för att ge optimal prestanda, komfort och hållbarhet. Oavsett om du planerar en lång vandring eller bara en kort promenad, erbjuder Meindl den perfekta skon för ditt äventyr.

Hitta dina Meindl-skor på Tradera

Tradera är platsen att leta efter Meindl skor till bästa pris. Med ett brett utbud av modeller och storlekar kan du hitta rätt sko för just din aktivitet och fotform. Oavsett om du letar efter en robust bergsstövel, en lättviktig vandringssko, eller en komfortabel promenadsko, kan du hitta det på Tradera. Med sin långa historia av skomakeri och innovation, kan du lita på att varje Meindl-produkt erbjuder högsta kvalitet och prestanda. Med Meindl är du alltid redo för ditt nästa utomhusäventyr.