Mister Tee varumärkesbild
Mister Tee logotyp

Mister Tee

Modemärket Mister Tee ger en ny vinkling på den klassiska T-shirten, genom att kombinera kreativa tryck med hög kvalitet. Genom sitt fokus på urban stil och kulturella uttryck har Mister Tee blivit ett populärt val bland ungdomar och trendmedvetna vuxna. På Tradera kan du hitta ett brett utbud av Mister Tees produkter som låter dig uttrycka din personlighet utan att tömma plånboken.

Grundandet av Mister Tee

Mister Tee grundades av två barndomsvänner som delade en passion för kläder och design. De ville skapa ett märke som gav folk möjligheten att bära sina åsikter och personligheter på bröstet. Med en idé om att göra mode till ett medel för självuttryck startade de Mister Tee, och resten är, som de säger, historia.

Kläder som talar

Mister Tee erbjuder mer än bara T-shirts; de erbjuder en röst. Kollektionen innehåller allt från grafiska tryck till ordspel och roliga illustrationer. De riktar sig till den som vågar vara annorlunda och som vill visa upp sin unika stil.

Mister Tee på Tradera

Tradera är platsen att besöka om du vill utforska Mister Tees spännande sortiment. Här kan du hitta både klassiska och nya designer som passar din smak och din budget. Om du är trött på det vanliga och letar efter något som verkligen säger något om vem du är, så missa inte chansen att kolla in Mister Tee på Tradera. Det kan vara precis det du behöver för att sätta din personliga prägel på din garderob.