Schott NYC varumärkesbild
Schott NYC logotyp

Schott NYC

Amerikanska Schott NYC, känt för sina ikoniska läderjackor, har tillverkat högkvalitativa kläder sedan 1913. Grundat på en stark tradition av amerikansk tillverkning, erbjuder Schott en rad robusta och tidlösa plagg. På Tradera hittar du ett brett urval av Schott NYC produkter till priser som är snällare för din plånbok och planeten!

Schotts NYC grundande

Historien om Schott går tillbaka till det tidiga 1900-talets New York, där bröderna Irving och Jack Schott startade sin verksamhet i en källarlokal. Drivna av en passion för hantverk och en önskan att skapa slitstarka plagg för den arbetande klassen, lanserade de den första massproducerade läderjackan. Sedan dess har Schott NYC blivit ett symbol för amerikansk styrka och innovation.

Schott riktar sig till dem som uppskattar hållbara, välkonstruerade kläder med en känsla av autentisk amerikansk stil. Med en målgrupp som sträcker sig över ett brett åldersspann och med plagg för både män och kvinnor, erbjuder Schott något för alla som uppskattar praktiska och samtidigt stilsäkra plagg.

Köp Schott NYC på Tradera

Utöver de berömda läderjackorna, erbjuder Schott NYC en rad andra plagg som jeans, skjortor och accessoarer. Varje plagg bär Schotts signatur av hållbarhet och amerikansk hantverkstradition. Hos Schott på Tradera kan du utforska hela sortimentet och göra fantastiska fynd på produkter som kommer att vara i din garderob under lång tid.

Oavsett om du letar efter ett plagg som gör ett statement, eller något mer minimalistiskt, kommer du att hitta det hos Schott på Tradera. Du kan förvänta dig högkvalitativa plagg till överkomliga priser, och det bästa av allt, du stöttar en hållbar konsumtion samtidigt som du sparar pengar!