Séfr varumärkesbild
Séfr logotyp

Séfr

Svenska märket Séfr har sedan sin start skapat vågor inom modevärlden med sin rena estetik och fina detaljer. Bakom märket står duon Per Fredriksson och Sinan Abi Morshed, som båda delade en passion för vintagekläder. Deras resor runt om i världen på jakt efter unika vintagefynd ledde till en insikt: det fanns ett behov av moderna kläder med samma tidlösa känsla som de bästa vintagefynden. Med den insikten föddes Séfr.

Elegans möter minimalism med Séfr

När man tänker på Séfr, tänker man på kvalitet och tidlös design. Märket skapar sina plagg för individer som inte bara vill klä sig elegant, men också uppskattar substans bakom stilen. För Séfr betyder detta att skapa kläder som håller över tiden, både i hållbarhet och design. Varje tråd, varje söm och varje materialval görs med tanke på den medvetna konsumenten. Varje kollektion från Séfr är en perfekt blandning av enkelhet, funktionalitet och skandinavisk renhet.

Unika fynd på Tradera

Tradera är en guldgruva för alla som älskar Séfr. Här kan du dyka djupt in i märkets breda sortiment, från de skräddarsydda kavajerna som gjorde dem kända, till finstickade tröjor, eleganta skjortor och tidlösa jeans. Förutom att du får högkvalitativa plagg från Séfr, erbjuder Tradera en möjlighet att göra detta på ett sätt som är både ekonomiskt och miljövänligt. En win-win för alla modeälskare!

Förbered dig på att bli förälskad i skandinavisk design på nytt, och låt Séfr leda vägen. Utforska deras kollektioner på Tradera idag.