Sievi varumärkesbild
Sievi logotyp

Sievi

Finska skomärket Sievi är synonymt med kvalitet och komfort. Grundat 1951 i staden Sievi, en liten ort i norra Finland, skapas produkterna med ett omisskännligt engagemang för detaljer och hållbarhet. Genom att kombinera modern teknologi med traditionell hantverksskicklighet, skapar Sievi skor som passar lika bra i arbetslivet som i det dagliga livet. På Tradera kan du hitta skor från Sievi till ett bättre pris än i butik, en perfekt affär för både din plånbok och miljön!

Sievi: från dröm till verklighet

Historien om Sievi börjar med en enkel idé: att tillverka de mest komfortabla och hållbara skorna på marknaden. Företagets grundare ville skapa produkter som var både funktionella och estetiskt tilltalande, med största hänsyn till komfort. Den drivkraften, kombinerat med en passion för finskt hantverk, har bidragit till att göra Sievi till ett av de mest respekterade skomärkena i världen.

Skor för alla tillfällen

Sievi tillverkar skor för alla sorters människor och behov. Vare sig du behöver ett par bekväma arbetsstövlar, vandringskängor, eller stiliga dressade skor, kan Sievi erbjuda en produkt som passar. På Tradera hittar du ett brett utbud av Sievi-skor, där du kan välja mellan flera olika modeller, storlekar och stilar.

Handla Sievi på Tradera

Tradera är platsen att gå till för att hitta Sievi skor till bra priser. Du kan hitta allt från nästan nya till begagnade skor i olika modeller och storlekar. Med Sievi får du en produkt som är byggd för att hålla och som kombinerar komfort och design på bästa sätt. Ta tillfället i akt och upptäck sortimentet av Sievi på Tradera idag.