Tiny Cottons varumärkesbild
Tiny Cottons logotyp

Tiny Cottons

Från hjärtat av Barcelona kommer det charmiga barnmärket Tiny Cottons, känt för sina lekfulla mönster och högkvalitativa material. Sedan grundandet 2012 har märket charmat föräldrar och barn över hela världen med sin unika estetik. Grundarna, Barbara Bruno och Gerard Lazcano, ville skapa ett barnklädesmärke som både var stilsäkert och hållbart. På Tradera kan du hitta Tiny Cottons till priser som glädjer både din plånbok och miljön!

Historien bakom Tiny Cottons

När Barbara Bruno och Gerard Lazcano startade Tiny Cottons, var det med visionen att skapa kläder som barn skulle älska att bära. De ville skapa plagg som var bekväma, hållbara och samtidigt otroligt söta. Med sin bakgrund inom grafisk design skapade de unika och lekfulla mönster som snabbt blev en hit bland både barn och föräldrar.

Tiny Cottons erbjuder kläder för barn i åldrarna 0-10 år. Med allt från söta babykläder till kläder för de lite äldre barnen, erbjuder Tiny Cottons en rad olika stilar och mönster som passar alla barns personligheter. Varje plagg är tillverkat med stor omsorg och kärlek, vilket garanterar hög kvalitet och hållbarhet.

Tiny Cottons på Tradera

På Tradera hittar du ett brett sortiment av Tiny Cottons. Oavsett om du letar efter den perfekta presenten till en nyfödd, en söt klänning till din dotter eller ett par bekväma byxor till din son, har Tiny Cottons det du behöver. Dessutom, när du köper Tiny Cottons på Tradera, gör du inte bara ett bra kap, du bidrar också till en mer hållbar konsumtion. Upptäck det fantastiska utbudet av Tiny Cottons på Tradera idag!