Ulla Popken varumärkesbild
Ulla Popken logotyp

Ulla Popken

Det tyska modevarumärket Ulla Popken är känt för sina vackra och stilfulla kläder i stora storlekar. Genom Tradera kan du nu upptäcka deras fantastiska sortiment till förmånliga priser. Utforska deras kollektion av mode för kvinnor och skapa en garderob som är både bekväm och elegant!

Ulla Popken

Ulla Popken grundades av Ulla och Friedrich Popken år 1968 med visionen att erbjuda modetrender och stilfulla kläder för kvinnor i större storlekar. Ulla Popken fick sin inspiration från Ullas egna erfarenheter som kurvig kvinna och behovet av kläder som framhäver kvinnlighet och självförtroende oavsett kroppsform. Med fokus på passform, kvalitet och mode har Ulla Popken blivit en ledande röst inom plus size-mode.

Ulla Popken erbjuder ett brett utbud av kläder för kurviga kvinnor, inklusive allt från vardagliga basplagg till eleganta festkläder. Deras kollektioner är utformade för att smickra och framhäva kvinnokroppens naturliga skönhet. Med användningen av bekväma och högkvalitativa material kombinerar Ulla Popken stil med komfort för att skapa kläder som du kommer att älska att bära.

Trendig och tidlös design

Designen hos Ulla Popken präglas av en kombination av trendiga och tidlösa element. Deras kläder följer de senaste modetrenderna samtidigt som de har en tidlös känsla som gör att de kan användas år efter år. Oavsett om du letar efter en snygg blus, en bekväm klänning eller ett par perfekt passande byxor, kommer Ulla Popken att ge dig alternativ som passar din personliga stil och smak.

Upptäck Ulla Popken på Tradera

På Tradera har du möjlighet att utforska det spännande utbudet av Ulla Popken-kläder till förmånliga priser. Här hittar du allt från vardagsplagg till festkläder i stora storlekar. Oavsett om du behöver något för vardagen eller en speciell tillställning, kan Ulla Popken erbjuda dig stilfulla och passande alternativ. Ge din garderob en uppgradering med Ulla Popken. Utforska deras sortiment på Tradera idag och hitta kläder som får dig att känna dig självsäker och vacker oavsett storlek!

->
->

Trendande Ulla Popken annonser

12 dec 07:51
50 krEller Köp nu 100 kr
10 dec 22:02
1 krEller Köp nu 50 kr
13 dec 19:40
495 krEller Köp nu 695 kr
17 dec 12:32
80 krEller Köp nu 100 kr
14 dec 07:57
100 kr0 bud
21 dec 18:18
50 krKöp nu
24 dec 03:38
260 krKöp nu
10 dec 22:32
700 kr0 bud
15 dec 23:08
1 200 kr0 bud