Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Scoutsquads består av rymdmariner under träning, ännu inte helt upphöjda till stridsbröder. Icke desto mindre är varje operatör fysiskt och mentalt stark och robust i en storleksordning över oförstärkta människor. Alla är kompetenta mördare och infiltratörer, som skapar förödelse bakom fiendens linjer och samlar in värdefull slagfältsintelligens.

Denna flerdelade plastsats låter dig bygga 10 Space Marines Scouts, skickliga spanings- och infiltrationsspecialister. Du kan använda dem som ett komplett och komplett kill-team, eller lägga till dem i din Warhammer 40 000 Space Marines-armé. Du hittar alternativ i kitet för att bygga olika specialister, som Sniper, Hunter och Tracker, för att lägga till taktiska alternativ till dina spel. När den är byggd som standard Scouts för Warhammer 40 000, hittar du alternativ för alla att använda antingen ett Astartes-hagelgevär eller boltgun, eller den närstridsfokuserade kombinationen av bultpistol och stridsblad, plus möjligheten att utrusta en gruppmedlem med en tung bolter eller missil launcher.

Detta kit innehåller 218 plastkomponenter, 10x 28,5 mm runda baser, ett Space Marines Transfer Sheet och 2x Raven Guard Primaris Transfer Sheets.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 625315130

Visninger 396

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Kill Team: Scout Squad Warhammer 40 000 Kill Team

Pris

429 SEK
Annoncen er afsluttet

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 986 anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?