Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/-kiZBSp87Qw

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Elite Edition inkluderar:
- Crossbow
- 550 TRV Sniper Rifle
- Mad Sheriff 9 Revolver
- Car K8 Assault Rifle
- Zebra Skin
- New map

SGW Contracts 2 är ett taktiskt skjutspel som utspelar sig i Mellanöstern. Spela som prickskytten Raven och eliminera en serie mål i en dramatisk enspelarkampanj. Förbered dig för den mest spännande delen av serien hittills, med mål på över en kilometers avstånd.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 bjuder på den hyllade seriens största utmaning hittills, tack vare prickskytte på enormt långt håll, där målen kan befinna sig mer än en kilometer bort. Spelet har en dramatisk enspelarkampanj som utspelar sig i dagens Mellanöstern, där du får uppleva intensiva taktiska strider långt bakom fiendens linjer.

Spela som prickskytten Reaper när han ger sig ut på nya uppdrag längs Libanons och Syriens gränser, i Mellanösterns ingenmansland. Du har fått det till synes omöjliga uppdraget att stoppa ett lömskt brottssyndikat och skipa rättvisa.

PRICKSKYTTE PÅ EXTREMA AVSTÅND
Vana spelare kan vänta sig en utmaning, då Sniper Ghost Warrior Contracts 2 kräver mycket mer skicklighet, fokus och precision, då många mål för första gången i seriens historia kan befinna sig mer än en kilometer bort.

NY NIVÅ AV REALISM
Contracts 2 är skapat av samma studio som originalspelet och bryter ny mark med den hyperrealistiska prickskyttessimuleringen. Bemästra en arsenal baserad på riktiga vapen, utforska en vidsträckt värld med otrolig detaljnivå och möt seriens mest verklighetstrogna fiender.

PLANERA DINA ANFALL
Alla uppdrag kan spelas om och klaras av på många olika sätt. Prova en ny taktik, klara av alla mål och köp bättre prylar och vapen.

UPPGRADERAD GRAFIK
Med optimerad grafik, bättre bildfrekvens och en förbättrad spelmotor blir Contracts 2 det snyggaste spelet i serien. Utför ultrarealistiska mord och se dem på nära håll med den filmiska skottkameran.

Fodral på Franska
Spel på Engelska

Objektnr 606 397 876

Visningar 151

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Elite Edition - Nytt till PS5 | Playstation 5!

Pris

298 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 440 omdömen

Läs omdömen