Beskrivning


Spelet kan spelas på både Xbox One och Xbox Series X och är optimerat för Xbox Series X med förbättrad grafik och prestanda för den nya Xbox Series X konsolen.


Trailer: https://youtu.be/v_ht2suIL10

Upplev Raccoon Citys undergång

Återupplev Raccoon Citys fasansfulla undergång i en otrolig omarbetning av den klassiska överlevnadsskräckisen från 1999.

Under de mardrömslika timmarna som leder fram till och efterföljer händelserna i Resident Evil 2 är det bara du som kan hjälpa S.T.A.R.S.- polisen Jill Valentine att fly från en stad som drabbats av ett fasansfullt virusutbrott.

Men zombier är inte det enda hotet som är ute efter dig. Nemesis T-Type, det väldiga, nästintill oförstörbara biovapnet, är också på jakt. Det brutala monstret använder en hel arsenal med kraftfulla vapen i sin outtröttliga jakt efter dig genom Raccoon City, så du är inte säker någonstans.

Resident Evil 3 bjuder på ett banbrytande utseende, vässat actionäventyrsspelande och uppdaterar det oförglömliga slutet av berättelsen om Racoon City på ett explosivt sätt.

Jill Valentine är tillbaka
Konfrontera dina rädslor som Jill Valentine, medlem i Raccoon-polisens specialstyrka S.T.A.R.S. Jill har lyckats fly från den fasansfulla herrgården i det ursprungliga Resident Evil-spelet och när hon undersöker dem som skapade det dödliga T-viruset leder det henne in i ett ännu mer livsfarligt scenario.
Upplev det klassiska Resident Evil-spelupplägget
Klara dig igenom rysliga sammandrabbningar i en kamp för överlevnad där intensiteten drivs upp genom nervpirrande utforskande och fängslande problemlösning.

Utforska Raccoon City ur ett nytt perspektiv
Kom ännu närmare all action med ett över-axeln-perspektiv och ett uppdaterat kontrollsystem som drar dig in i varje blodisande sammandrabbning.

Upplev spänning i mästarklass
Låt dig uppslukas av det apokalyptiska landskapet med hjälp av kraften i RE Engine som ger dig en fotorealistisk miljö full av groteska zombier, brutala varelser och en outtröttlig övernaturlig jägare som lurar i skuggorna.

Överlev tillsammans i flerspelarläget
Ta med upp till fyra vänner in i förödelsen med Resident Evil Resistance, en överlevnadsskräckupplevelse för flera spelare som ingår i Resident Evil 3-paketet.

Objektnr 596 159 958

Visningar 683

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Resident Evil 3 - 4K Ultra HD - Helt nytt till Xbox One | Series X!

Pris

348 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 351 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också