Beskrivning

Spelet kan spelas på både Xbox One och Xbox Series X och är optimerat för Xbox Series X med förbättrad grafik och prestanda för den nya Xbox Series X konsolen.

Trailer: https://youtu.be/oh2pvWTSJp0

Minecraft Legends Deluxe Edition inkluderar "Deluxe Skin Pack"
Du får ett hjälteskin, fyra skins för mounts och ytterligare ett skin för mounts när det är tillgängligt.

Upptäck Minecraft Legends

Upptäck mysterierna i Minecraft Legends, ett nytt strategispel. Led dina allierade i heroiska strider för att försvara Övervärlden från de destruktiva grisarna.

Piglinernas Netherkorruption sprider sig över ytvärlden och bränner allt den vidrör. Är du hjälten som kommer skydda riket? Planera din strategi och möt piglinerna i episka strider. Men akta dig: De slår alltid tillbaka. Ta dig an piglinbaser om dagen och försvara dina allierade efter skymningen. Utforska frodiga ekosystem fulla av skatter och faror, träffa nya kompisar och återförenas med bekanta varelser. Med hjälpare vid din sida är allt som återstår att rädda världen.

Avslöja mysterierna
Ta reda på vad Minecraft Legends handlar om, utforska dess nya, men ändå välbekanta, värld och upplev Minecrafts universum som aldrig förr i detta nya actionstrategispel.

Dynamisk värld
Utforska ett vackert land fullt av liv, grönskande ekosystem och alla resurser du behöver för att försvara dig och besegra de invaderande piglinerna.

Episka strider
Inspirera oväntade vänner för att bilda viktiga allianser och led dem i strategiska strider för att skydda deras hem. Ta kampen mot piglinerna innan deras Netherfördärv slukar ytvärlden!

PvP
Utmana kompisarna – eller samarbeta med dem – i spännande strider där du försvarar din by och leder dina allierade mot motståndarna.

Objektnr 601 214 049

Visningar 786

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Minecraft Legends Deluxe Edition - Helt nytt till Xbox One / Series X!

Pris

398 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 381 omdömen

Läs omdömen