Beskrivning

Bilderna är exempelbilder för att visa på variationen mellan plantorna. Varje individuell Tillandsia är unik och kan skilja sig något från bilden i annonsen.

Tillandsia är en epifytisk växt, även kallad airplant, som härstammar från Central - och Sydamerika. De blir upp till 40 cm långa men är en av de mest långsamväxande Tillandsiorna.

Denna Tillandsia trivs bäst monterad med ståltråd eller superliv på lavasten, korkskiva, korkbark eller en trädgren hämtad utifrån. Denna Tillandsia trivs i ljust läge, men inte i direkt solljus.

Tillandsior är känsliga mot fel mineralsammansättning i vattnet då de lever som epifyter i det vilda. Därför är det inte lämpligt att vattna med kranvatten. Använd istället det särskillt sammansatta Tillandsia-sprayen "Airplant Spray", vilket har optimerad näringssammansättning men med lågt mineralinnehåll. Jag säljer även detta spray, se mina övriga annonser eller sök på "Airplant Spray". Spraya växten ordentligt en gång i veckan under tillväxtperioden. Viktigt är att den snabbt får torka upp igen efteråt. Under vintern sprayar jag lite lätt varannan vecka.

Jag har många olika arter av Tillandsior, Hoyor och andra exotiska växter till salu. Se gärna mina övriga annonser. Jag samfraktar vid köp inom 3 dagar. Fast fraktpris oavsett hur många plantor ni köper - 49 kr spårbart till brevlåda (stora paket går till ombud). Jag skickar söndagar-onsdagar.

Jag packar mycket noggrant med papp, bubbelplast och kartong vilket fungerar bra under hela vintern.

jag rekommenderar alltid karantän för nya växter.

Pris är inklusive 25% moms.

I send to EU-countries. Freightprices vary depending on destination. Contact me for more information.

Objektnr 633 884 786

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 13:50

Tillandsia juncea, airplant, luftplanta

Såld för

31 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

AlexBotaniskaButik

Nyköping, Sverige

5.0

AlexBotaniskaButik

Företag

Toppsäljare

192 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också