Beskrivning

Pink Double Dandy-pion (som även kallas Keiko) knöl med skott säljes. Sitter nu i jord och växer (se sista bilden). Denna sort som från början kom från Kina är känd för sina stora, dubbla blommor som har en mörk lavendelrosa färg med plommonrött centrum och guldiga ståndare. Det är just kontrasen mellan dessa färger som avger ett livligt vackert utseende. Blommorna har en fyllig och fluffig struktur. Baldverket håller sig mörkgrönt ända in på hösten. Kan bli upp till 80-90cm höga. Har en behaglig och fyllig doft.

En av de mest attraktiva egenskaperna hos denna pion är dess långvariga blomningstid. Efter blomningen kan blommorna torkas och användas i olika arrangemang. Dessa blommor är också populära i blombuketter.

Denna pion trivs bäst i soliga till halvskuggiga lägen och föredrar en näringsrik och väl dränerad jord. Relativt lättskött och kräver minimal underhåll när den väl har etablerat sig. Pionen är känd för sin långlivade natur och kan blomma år efter år i flera decennier. Motståndskraftig mot många vanliga sjukdomar och skadedjur.

Plantan packas väl i fuktat papper för att klara resan. I några fall har köparen hämtat ut sitt paket flera dagar efter att det har kommit fram till ombudet och fått en planta som inte är fräsch. Var vänlig och ha koll på spårningsinformationen som alltid finns under din order i Tradera så att plantan inte blir liggandes för länge hos ombudet. Den kan torka ut, tappa blad och i värsta fall dö. Plantor som har hämtats ut senare än nästkommande dag efter att det har ankommit till ombudet kan jag tyvärr inte inte garantera eller ansvara för.

Skickas spårbart med Schenker på måndagar eller tisdagar. Det går bra att samfrakta!

Objektnr 635 931 885

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 13 jun 23:35

Keiko Pink Double Dandy (ITOH) Pion Stor Knöl Rosa Gul

Såld för

474 kr
Annonsen är avslutad

thb56

DEGERFORS, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

611 omdömen