Beskrivning

funktion:
1: Denna solsimulerade kannaväxtträdlampa använder 42 lysdioder och 7 blommönster, vilket gör att det ser mer realistiskt och levande ut under dagen och ljusare och vackrare på natten.
2: Solar trädgårdslampor är solenergilampor som drivs av laddningsbara batterier med stor kapacitet som inte kräver någon extern strömförsörjning och därför inte kräver dyra energiräkningar. Efter full laddning kan den fungera i 8-10 timmar på natten.
3: Sollyktorna är gjorda av hållbara och vattentäta material av hög kvalitet och tål hårt väder. Detta är en fantastisk utomhusbelysning som du kan använda var som helst i din trädgård. Det kommer att ge vacker färg till din trädgård, rabatter, gångvägar eller gräsmatta.
4: Utomhussolar trädgårdslampor kan installeras utan verktyg eller hjälp. Allt du behöver ingår i paketet. Anslut bara solpanelen till ljuskroppen, sätt i trädgårdslampan för solenergi i marken, slå på strömbrytaren, dra sedan bort solpanelfilmen och vänd strömbrytaren bakom panelen för att ladda.
5: Den konstgjorda tillbringarens trädlampa har 7 blommor, som inte behöver vattnas och inte kommer att vissna. Dekorera din trädgård med tygblommor under dagen och på natten kommer de att lysa vackert och ge en härlig ljuseffekt till dina trädgårdsbäddar, gångvägar eller gräsmatta.
Specifikation:
Produktnamn: Solar Nepenthes Lantern
Solpanel: 2V/150MA
Batteri: 1,2V/600MAH
Ljuskälla: 42 LED-varma lampor eller färgglada lampor, 7 blommor lyser upp
Material: silke + rostfritt stål + ABS
Mått: Totalhöjd 74cm
Packlista:
Solar kanna plant lykta*2
Jordplugg*2

Objektnr 633 714 825

Visningar 93

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 19 jun 14:21

1 ST Solar Nepenthes Lantern Outdoor Garden Stake LED Landskapsljus

Pris

185 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också