Beskrivning

Den här produkter är begagnad!

LEGO® Duplo delar / tillbehör enligt produktnamn och bild - begagnad! Äkta LEGO Duplo produkt, skick enligt bild. Kan skickas spårbart och försäkrat (Schenker) eller som inrikes brev (PostNord frimärke). Väljer du fraktalternativet PostNord frimärke så tar du som köpare risken vid eventuell skada eller utebliven post!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Objektnr 540753268

Visningar 510

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Duplo kloss "mörkgrön 2x4 " - begagnat!

Pris

15 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

963 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?