Beskrivning

Produktbeskrivning:

12V 5KW dieselluftvärmare, fyra luftuttag, integrerad.

Denna dieselluftvärmare, kan värma dig hela vintern, dieselluftvärmare värms upp snabbt, lämplig för längre drifttid på grund av låg bränsle- och energiförbrukning.

Du kan installera denna parkeringsvärmare var som helst i ditt fordon, den är en praktisk morgonkompis för vilken dieselbil som helst, och den är även utmärkt för inomhusbruk.

- Allt-i-ett dieselvärmare

-LCD-skärm

-Professionell intern struktur

- enkel installation

Huvuddrag:

- snabb uppvärmning och lågt ljud,
Denna 12V 5KW dieselluftvärmare kan uppnå snabb uppvärmning även vid -40°C, snabbt eliminera frosting av bilrutorna. Buller reduceras också effektivt genom reglering av fläkthastighet, tysta fläktar och oljepumpar.

- energisnål bränslepump,
Denna dieselvärmare är mycket energieffektiv med bränsleförbrukning så låg som 0,18-0,48 (L/H). Dessutom styrs bränslepumpens insprutningsfrekvens och insugningsluftvolym exakt av ECU:n för att förlänga livslängden.

- Stabil aluminiumkonstruktion,
Förbränningskammaren, basen och kylflänsen är alla sandblästrade aluminiumdelar. Dieselparkeringsvärmaren har en integrerad struktur som har jämn värmeavledning och hög temperaturbeständighet.

-LCD-skärm,
Med den digitala LCD-displayen kan du enkelt justera temperaturen. Tydlig display och känsliga knappar gör din hantering enklare och bekvämare.

- Enkel och flexibel installation,
Dieselluftvärmare levereras med en komplett installationssats inklusive alla nödvändiga delar, rörledningar och verktyg. Den är lätt att använda och kan flexibelt monteras på flera ställen på fordonet.

- Dieselfordon och inomhusbruk,
Personbilsvärmare används vanligtvis för att värma hytter i olika dieselfordon som bilar, husbilar, bussar, skåpbilar, lastbilar och fartyg, och är även lämpliga för inomhusbruk i hem, lager, fabriker och kontor.

Produktspecifikationer:

Värmarens effekt: 5KW

Bränsle Bensin: Diesel

Märkspänning: 12V

Bil luftkonditioneringstyp: uppvärmning

Bränsleförbrukning (L/h): 0,18-0,48

Värmarens arbetstemperatur: -40°C~+50°C

Oljepumpens arbetstemperatur: -40°C~+40°C

Produktstorlek (längd x bredd x höjd): 38 x 15,3 x 41,8 cm

Paket innehåll:

1 x integrerad dieselvärmare

1 x huvudledningsbalk

1x luftfilter

1 x vatteninloppsrör

2 x utloppsrör

1 x avgasrör

1 x monteringssats

Funktioner och detaljer:

-Integrerad dieselvärmare: värmarens effekt: 5KW; märkspänning: 12V; värmarens drifttemperatur: -40°C~+50°C; oljepumpens drifttemperatur: -40°C~+40°C. Bränsleförbrukning: 0,18-0,48 (L/H); Bränsle Bensin: Endast diesel.

-LCD-skärm: Denna dieselparkeringsvärmare är utrustad med en smart LCD-skärm. Du kan ändra temperaturen via den inbyggda LCD-panelen. Med snabb uppvärmningshastighet och lågt ljud kan aluminiumvärmaren gå smidigt i alla tuffa miljöer.

-Professionell intern konstruktion: Denna allt-i-ett dieselluftvärmare är gjord av aluminium för utmärkt skydd. Förbränningskammaren, basen och kylflänsen är alla sandblästrade aluminiumdelar. Formning i ett stycke, jämn värmeavledning och snabb värmeavledning.

-BRED ANVÄNDNING: Som en uppvärmningskompis för alla dieselfordon, används denna dieselluftvärmare i stor utsträckning för att värma upp hytten på bilar, husbilar, husbilar, lastbilar, båtar och mer. Med sin kompakta och bärbara design är den också ett utmärkt val för hemmabruk.

Objektnr 634798593

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 jul 22:34

12V 5KW energibesparande integrerad dieselluftvärmare,4 luftuttag,LCD-kontroller

Pris

2 569 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.9

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

322 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också