Beskrivning

Produktbeskrivning:

En bärbar bilavgasjack som kommer att hålla din bil från att fastna i lera, snö eller sand igen.

Denna högkapacitetsavgasdomkraft är det perfekta återställningsverktyget när du fastnar i de där knepiga situationerna där du på ett tillförlitligt sätt behöver lyfta/lyfta ditt fordon över mjukt, ojämnt underlag, eller till och med bara dina vanliga hårda ytor (som trottoarer).

Den är perfekt för jeepar, lastbilar, stadsjeepar eller nästan vilket annat fordon som helst. Låt inte lera, snö eller sand förstöra ett fantastiskt terrängäventyr.

-4 ton stor lyftkapacitet

- Starkt material med hög seghet

- Lång slang för enkel hantering

- Genomtänkta tillbehör

- Kraftfull avgasjack

Huvuddrag:

- hög lyftkapacitet,
Med sin kraftfulla lyftkapacitet kan denna uppblåsbara bildomkraft snabbt lyfta nästan alla fordon upp till 4 ton (8800 lbs) och har en effektiv höjd på upp till 31,5 tum (800 mm).

- Material av hög kvalitet,
Air jack-väskor är gjorda av ultrahållbar 1000D-nylon för ökad hållbarhet, har glasförstärkta polyamidanslutningar och halkfria avsmalnande kuddar på basen för att förhindra att de glider.

- Lätt att använda,
Placera helt enkelt en tom krockkudde under din bil där du vill att den ska lyfta, anslut slangen till bilens avgasrör, starta din bil och se hur den lyfter på några sekunder.

- extra långt avgasrör,
Den levereras med en 6 m (20 fot) avgasslang gjord av platt EPDM-gummi för enkel montering på alla delar av fordonet. Anslutningskonen med en diameter på 4 tum gör att avgaser kan samlas upp i stor utsträckning.

- Bärbar och praktisk,
Inkluderat i det uppblåsbara kitet är en lätt att bära bärväska som möjliggör enkel förvaring av hela kitet. Den innehåller också två skyddsfiltar för att förhindra att domkraften punkteras av vassa föremål.

-Brett utbud av applikationer,
Lyft enkelt alla fordon upp till 4 ton, inklusive lastbilar, jeepar, sedaner, stadsjeepar och mer. Lös enkelt dina problem med att köra på sand, snö, lera och annan lätt sluttande mark.

Produktspecifikationer:

Lyftkapacitet: 4 ton (8800 lbs)

Maximal lyfthöjd: 31,5" (800 mm)

Avgaskopplingskon: 4" (100 mm)

Domkrafts nedre diameter: 21,5"

Uppblåsning: avgasrör och luftkompressor

Material: 1000 denier nylon

Paket innehåll:

1 x avgasuttag

1 x luftkompressoradapter

2 x skyddsfiltar

1 x väska

1 x Trumpetdel för anslutning

1 x Reparationssats för punktering (2 plåster + 1 lim)

1 par handskar

1 x avgasslang

Funktioner och detaljer:

-Stor 4 tons lyftkapacitet: Med en stor lyftkapacitet på 4 ton (8800 lbs) kan denna uppblåsbara bildomkraft lyfta otroliga 31,5 tum (800 mm) på några sekunder. Det är bra för att byta däck eller installera kedjor.

- Hög tenacity och robust material: Tillverkad av stark 1000 denier nylon inklämd mellan nötnings- och rivbeständig PVC, vår krockkuddejack är mycket hållbar, stark och lång livslängd med hög seghet.

-Lång slang för enkel åtkomst: Denna krockkuddebilsjack kommer med en otrolig 20ft (6 m) avgasslang som enkelt ansluts till vilken del av ditt fordon som helst och överför avgaserna till luftjacket.

- Ytterligare fördelstillbehör: Tygpåse för säker förvaring och enkel portabilitet. Den innehåller också två skyddsfiltar för att skydda luftjacket från vassa föremål.

-Kraftfull avgasjack: Denna uppblåsbara domkraft är perfekt för att snabbt lyfta en jeep, lastbil, SUV, bil eller nästan vilket annat fordon som helst. Det är ett idealiskt restaureringsverktyg för mjuka ytor som lera, sand, snö och även vanliga hårda ytor som trottoarer.

Objektnr 634 625 635

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 17:40

4Ton uppblåsbar bildomkraft,stor Lyftkapacitet,högkvalitativ material,lättanvänd

Pris

2 259 kr
Annonsen är avslutad

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

179 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också