Beskrivning

Produktbeskrivning:

Dessa luftuttag är designade för att vara starka och hållbara, de är kompakta, kraftfulla och mycket snabba att använda och lyfts på mindre än 5 sekunder.

Produkterna är uppblåsta med tryckluft, de är lätta att använda och lättare att använda utan belastning jämfört med fjädertyper.

- arbetsbesparande domkraft

-tung konstruktion

- Säker att använda

- Justerbart handtag

Huvuddrag:

- tung lastkapacitet,
Detta trippelkrockkuddeuttag kan stödja 3T. Den kan användas för att lyfta din småbil, familjebil, minivan, SUV och SUV eller andra tunga föremål.

-5,9"-15,75" lyftområde,
Lyfter från 5,9"/150mm till 15,75"/400mm (max) på bara 5 sekunder. Lyfthöjden är lämplig för de flesta fordon. Arbetstemperatur: -60~50°C.

- solid konstruktion,
Det förtjockade gummit och stålplåten samverkar för att göra lyftet mer stabilt. Och denna kombination minskar även stötar och resulterar i exakta lyft.

-lätt att använda,
Det finns tre ventiler på denna trippelkrockkuddedomkraft: insugsventil, avgasventil, säkerhetsventil, som kan hjälpa dig att använda domkraften säkert och snabbt.

- justerbart handtag,
Tre justerbara vinklar är bekväma för dina olika arbetspositioner. Dessutom är handtaget avtagbart, tar inte upp för mycket plats och kan enkelt stoppas in i bagageutrymmet.

-Brett utbud av applikationer,
Pneumatiska domkrafter är idealiska för tunga lyft i bilverkstäder, reparationsverkstäder, hemlager, för familjebilar, minibussar, stadsjeepar, stadsjeepar och mer.

Lägga märke till:

1. Innan något arbete eller inspektion utförs på fordonet måste vikten bäras upp av en uppsättning domkrafter med lämplig märkkapacitet. Överskrid inte den nominella kapaciteten, annars kan lastförlust uppstå.

2. Parkeringsbroms krävs alltid.

3. Denna domkraft är endast avsedd för användning på hårda, jämna ytor.

4. Användning på ojämna eller instabila ytor kan orsaka instabilitet och kanske inte kan bära upp lasten.

5. Placera klossar framför och bakom däcket som inte lyfts innan du fortsätter.

6. Centrera alltid domkraften på axeln eller annan yta på ramen.

Produktspecifikationer:

Kapacitet: 3,0 ton / 6600 lbs

Minsta höjd: 150 mm/5,9 tum

Maximal höjd: 400 mm/15,75 tum

Luftintag: G1/4

Färg: som visas på bilden

Boosttid: 5 sekunder

Arbetstemperatur: -60°C~ 50°C

Paket innehåll:

1 x Air Jack

Funktioner och detaljer:

- Arbetsbesparande domkraft: Pneumatisk domkraftskapacitet: 3 ton. Minsta höjd: 5,9"/150mm. Maximal höjd: 15,75"/400mm. Lyfter upp på bara 5 sekunder. Arbetstemperatur: -60°C~50°C. Luftintag: G1/4. Detta tredubbla fickjack är det enklaste och snabbaste sättet att höja din bil.

-Tung struktur: Denna pneumatiska domkraft använder ett höghållfast stål, vilket gör hela kroppen stark och hållbar. Den mycket förseglade krockkudden kommer inte att läcka eller repas. Dessutom är produktens hjul mer lämpade för terräng, vilket hjälper dig att underhålla din bil när som helst och var som helst.

- Säker användning: Håll först den röda ventilen stängd, öppna den gröna ventilen och mata in tryckluft; när den är uppblåst till en viss höjd, stäng den gröna ventilen. Efter användning, öppna den röda ventilen för att släppa ut luften. Säkerhetsventilen i mitten säkerställer att den insprutade gasen inte är överdriven, vilket säkerställer säkerheten vid användningsprocessen.

-Justerbart handtag: Detta krockkuddeuttag har ett justerbart handtag som kan justeras i tre olika lägen, vilket gör uttaget lätt att använda. Och handtaget kan tas loss från mitten, vilket sparar utrymme, lämpligt för dig att ta med dig utomhus.

- Brett utbud av applikationer: Denna produkt är lämplig för familjebilar, minivans, stadsjeepar och terrängfordon som behöver lyfta ett enda hjul på mjuk terräng eller leriga vägar.

Objektnr 634798590

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 jul 22:34

3 ton pneumatisk bildomkraft,justerbart handtag,kraftig konstruktion,lättanvänd

Pris

2 329 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.9

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

322 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också