Beskrivning

Hej
Det här är min pärla, jag är den enda ägaren till denna Opel Kadett, som bara gått på sommaren. Dessutom alltid stått i garage. Både vinter och sommar.
Tar lite emot att sälja den men min hälsa säger att jag klarar inte av sköta om den mer. Utan vill att den hamnar hos en sann Opel älskare. Precis som jag, haft massor av Opel genom åren, det är den enda Opel som jag har kvar. Annars har jag hunnit med många genom åren.
Bilen är rostfri, den rostskydds behandlas i flera omgångar hos Rostskyddsmetoder, ett seriöst företag. Det finns några stenskott på huven vet jag, men de har hanterats under åren.
Bilen har bara gått ca 7800mil, garanterat. Överdragsklädsel m.m. inredning princip som ny. Den har en nätskydd mellan baksäte och bagaget, allt original. Likaså rensi-matta i bagageutrymmet.
Tyvärr behöver den lite mer kärlek.
Har tidigare bytt bensinpump och nån slang i tanken. Gick ojämnt efter det. Sen fick den stå, pga av att jag själv hamnade på operation.
Nu försökte jag få till den igen. Död, köpte nytt bilbatteri. Nix, den går inte igång, pumpen låter ej, så nåt där är det. Fick förslag att tömma och göra ren tanken och fylla på ny bensin....eller byta tanken helt. När jag fixade bränslepumpen förra gång, så var det skitigt. Skulle ha bytt tanken samtigt. I övrigt är nästan allt sen bilen var ny. Självklart byttes slitdelar enligt rutin. Utom de senaste åren när den fick vila i varmgaraget och bli lite dammig.
Kända fel är ovan, sen vet jag att kupé fläkten fungerar bara med ACn, ha lagt av? Bakluckans hydraul stängare la av, har en ny. I övrigt inget som jag vet om.
Bilen är utrustad med dragkrok (haft en släpvagn på den), original krok (fast). Extra utrustad med AC, senaste var det låg nivå i den (tyvärr den gamla gasen), så borde konverteras.
Vinterdäck, aldrig funnits så glöm det, däremot har jag en extra uppsättning sommardäck.
En pärla, helt enkelt. Tyvärr är bilderna tagna med bilen i garaget, trångt (dubbelgarage).
Finns faktiskt en körjournal, jag höll koll på förbrukningen bl.a. drog drygt 0,5 på landsväg, vilket var bra på den tiden. Alltså en bensinare, 1.6i 75hk, 5vxl manuell. Motortyp C16NZ.
Så detta är första gången efter bilhandlaren (köptes hos Zimmermans på Krukmakargatan i Stockholm), som denna kommer ut till försäljning. Bilen är väl servad i början. Hade koll på rostskyddsgarantin osv... Och inte minst hade en vanlig bruksbil under alla dessa år, denna Kadett gick bara långa turer till Lappland, Tyskland på semester på sommaren. Lite packning hade man då därav en kombi.
Funderat på att lämna bort den för att fixa till men kommit till insikt att sälja...till någon vettig person som förstår värdet (framtida).
I princip ett original utställningsexemplar.
Data med mera finner ni om ni söker på nätet. MXG714.
Står för närvarande i ett garage i Södra Stockholm. Och hämtas där. Tas på släp.
Nåt du undrar över, fråga.
Det är ingen panik att hämta, så ordna allt när du vet om det gick vägen.
Bara seriösa köpare önskas. Lagt pris gäller och är bindande.
Kan visas 25 augusti efter ök.

Objektnr 643 293 882

Visningar 1 066

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 15 sep 20:32

Opel Kadett 1.6i 1988

Utropspris

|0 Bud

19 995 kr

Auktionen avslutades utan bud

Michael_56

STOCKHOLM, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

471 omdömen