Beskrivning

PADEL - HISTORIKEN - SPELET - PROFILERNA av Johan Håkansson, utgiven av Roos & Tegnér. Kartonnage, 17,5*23 cm, 153 sidor, i utmärkt skick.

Hur kan en ny sport komma från ingenstans och på bara tio år inta hela Sverige? Padel är en fantastisk framgångssaga som här skildras av en av sportens främsta insiders. Det blir en resa från Acapulco, där allt började, via grevar och Grevie, spelets anatomi och själ, hela vägen till framtiden.

Det geniala med padel är att det är så enkelt att de flesta snabbt kan komma in i matchen, men samtidigt så svårt att det tar en livstid att bemästra. Boken gör en djupdykning i själva spelet, med många tips för spelare på alla nivåer: om slagen, taktiken, samspelet med partnern och vilket racket man ska välja. Men även om vad som är viktigt att tänka på för att få ett skadefritt padelliv.

Vi får också möta några av svensk padels största profiler som berättar om sporten från just deras perspektiv. Från toppspelarna Baharak Soleymani och Calle Knutsson till elittränaren Andréas Johansson och tennisprofilen tillika padelentreprenören Jonas Björkman.

Vikt: 500 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 626715144

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 12 apr 21:41

PADEL - HISTORIKEN - SPELET - PROFILERNA av Johan Håkansson

Pris

75 kr
Annonsen är avslutad

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

450 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?