Beskrivning

KULLA-GULLAS LILLA LILA - En ABC-bok om livet efter jobbet. Av Cecilia Hagen, utgiven av Bonnier Fakta, 12,5*18cm, 170 sidor, i mycket fint skick.
Ett manifest för blivande pensionärer - Kulla-Gullas lilla lila riktar sig till dig som står i slutet av ditt yrkesliv eller redan blivit pensionär. Det är en värmande, rolig och något syrlig ABC-bok för blivande tanter och alla andra. Fylld av tänkvärda, inspirerande och oväntade tankar om pensionsåldern skriver Cecilia Hagen på sitt oefterhärmliga sätt om allt från Barnbarn och Bostad, Choklad och Champagne till Ilska och Inkontinens. Hon diskuterar Erica Jong och Jane Fonda, Nora Ephron och nätdejting och grunnar över Mat och Motion ... och på P självaste Pensionen.

Sammantaget handlar det främst om att försöka glädja sig åt friheten istället för att drabbas av pensionsångest. För vem är man när man inte längre har ett arbete att gå till? När man inte har något annat svar på den första fråga vi svenskar brukar ställa till nya bekanta, nämligen: "Och vad sysslar du med?" än: "Jag är pensionär".
Det kan säkert vara knepigt för många av oss. Är man ensamstående kan det bli lite ödsligt att vanka om kring mol allena därhemma, är man inte ensamstående kan det bli minst lika knepigt att vanka tillsammans med någon annan dagarna i ända.
Eller så blir det inte alls på det viset. Kanske vankar man överhuvudtaget icke och tiden räcker knappast till.

Vikt: 255 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas,om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 628397395

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 14:03

KULLA-GULLAS LILLA LILA - En ABC-bok om livet efter jobbet -Cecilia Hagen

Pris

35 kr

Slutar om

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

450 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?