Beskrivning

BARNVAGNSPROMENADER I STOCKHOLM - 15 vandringar för stora med små. Av Annika Jonsell och Charlotte André, utgiven av Bokförlaget DN, 15*22 cm, 176 sidor, i mycket fint skick.
15 sköna promenader för dig som är nyfiken på de olika stadsdelarna i Stockholsm innerstad. Inressant, oavsett du har barnvagn, är nyinflyttad eller som pensionär äntligen har tid över. Tydliga promenadkartor som visar vägen till de bästa lekplatserna, lämpliga museer, intressant arkitektur, historiska platser och mer eller mindre kända konstverk utefter vandringsstråken. Boken innehåller också tips på bra picknickmat och annat som gör utflykten riktigt lyckad samt upplysning om hur man tar sig till de olika utgångspunkterna med bussar, tåg och tunnelbana. Eftersom boken är utgiven 2004 har flera linjer fått ändrad rutt alt bytt nummer, så stäm av med SLs app.

De olika promenaderna är:
1. Gamla stan 2. Skeppsholmen och Kastellholmen runt 3. Norrmalmstorg till Beckholmen 4. Waldemarsudde till Djurgårdsbrunn 5. Djurgårdsbrunnsviken runt 6. Stadshuset till Lilla Essingen 7. Stadshuset till Huvudsta gård 8. Långholmen till Eriksdal 9. Söders höjder: Yttersta Tvärgränd till Fjällgatan 10. Hammarby Sjöstad via Vita Bergen till Skanstull 11. Lill-Jansskogen till Ekhagen via Stora Skuggan 12. Hagaparken runt 13. Bellevue till Bergianska
Temapromenader:
14. Barnbokspromenad 15. Barnbutikspromenad (utbudet har säkert ändrats en del sedan boken gavs ut).

Vikt: 520 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 628356521

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 21:49

BARNVAGNSPROMENADER I STOCKHOLM - 15 vandringar i Stockholms innerstad

Pris

35 kr
Annonsen är avslutad

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

450 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?