Beskrivning

SYMBOLERNAS HEMLIGA SPRÅK av David Fontana. Utgiven av Bokförlaget Forum, 22*24 cm, 192 sidor, blått helklotband med skyddsomslag, i utmärkt skick.

En illustrerad uppslagsbok över symboler i våra drömmar och vårt undermedvetna, i religion och andlighet, i myter och övertro, i konst och litteratur.

Symboler har i alla tider haft stor betydelse för människan. De kan skifta mellan epoker och kulturer, mellan öst och väst, men deras djupaste innebörd tycks vara gemensam och de fortsätter att påverka oss och vårt undermedvetna.

David Fontanas bok är en guide till symbolernas hemliga språk, med över 300 ilustrationer i färg. Här presenteras symboler från olika tider och från olika delar av världen.

Ett utförlig lexikon i bild visar grundläggande typer: färger och former, föremål, djur, de olika elementen, mänskliga och andliga symboler. Här finns också en översikt över de största och viktigaste symbolsystemen, från I-Ching till de astrologiska tecknen.

Vikt: 850 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 628698661

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 13:54

SYMBOLERNAS HEMLIGA SPRÅK av David Fontana

Såld för

75 kr
Annonsen är avslutad

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

456 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?