Beskrivning

Bok, Seriealbum, Mycket BRA skick !

Fantasifullt iIlustrerad seriebok, seriealbum,
avskriven biblioteksbok med skyddat omslag, plastförstärkt
100 sidor

Ända sedan Gulddrakarnas tid har Det stora havet uppdelat och varje folkslag har förpassats till isolerade öar. De råttlika Muriderna för sig, de kattlika sinojerna för sig och de grymtande prästerna från Heliga Galtiska Samfundet bor alla för sig. Endast de hemlighetsfulla handlarna från Havets Gille har tillåtelse att fara mellan de länderna. Lindströmklassiker helt enkelt.

När så sinojen Skärvtass förgiftar en muridisk inspektör tvingas hon och hennes son att fly hals över huvud. Hennes son Kutrygg slänger sig i havet men räddas av ett skepp som tar honom till Havets Gille. Samtidigt sätts Skärvtass i fängelse med Långhulling, en varelse av den ökända rasen reptanter. Snart uppdagas att onda planer smids i Havets Gille, och både Skärvtass och Kutrygg dras in i intriger som riskerar att riva upp Det stora Havets urgamla lagar.

Den franska serietacknare Nancy Péna har byggt upp en värld där fabler och fantasy blandas med inspiration från europeisk medeltid, steampunk och österländsk mysstik. Den svenska publiken har tidigare lärt känna henne genom kritikerrosade grafiska romanerna "Katten och kimonon" och "Tea party". I "Havets gille" bjuder hon läsaren på ett äventyr utöver det vanliga

Mått: 235 x 165 x 8 mm
Vikt: 347 g
Kolik förlag, 2013
ISBN 978-91-86509-26-2

Skickas spårbart med PostNord

Objektnr 638 961 938

Visningar 70

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 19 jul 10:19

HAVETS GILLE ~ Fantasy seriebok ~ Fabler på det Stora Havet ~ Nancy Peña, 2013

Såld för

40 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Europeppe

Dalstorp, Sverige

5.0

Europeppe

Verifierad

Toppsäljare

3 965 omdömen