Beskrivning

INKEE Falcon Plus Gimbal Stabilizer Wireless Control, 3 Axis Handheld Camera Stabilizer för GoPro Hero 11,10,9, 8, 7, 6, 5, OSMO Action, Insta360 one r,Media Mod och andra actionkamera med Tripod.

Om denna artikel

?Uppgraderad kompatibilitet? Denna 3-axliga Gimbal Stabilizer för actionkamera kompatibel med GoPro Hero 9/8/7/6/5, OSMO Action, Insta360 one r och andra mest actionkameror med samma storlek.

?Snabb installation och vertikal / horisontell fotografering? INKEE gopro gimbal lätt att montera och demontera med originalskruven, oroar dig inte längre för kamerans storlek. Dubbelklicka på M-knappen för att gå in i vertikalt fotograferingsläge, perfekt för kort videoplattform på mobiltelefon.

?Tredimensionellt dröm- och tidsfördröjningsfotografering? Den här gimbalstabilisatorn för actionkamera kan skapa en 3D-fantasy HD-video, som filmen "Inception" för att skapa en fantasirotationseffekt för dina bilder av actionkamerafilm. Ett klick för att spela in en tidsfördröjning trådlöst, enkelt att göra fantastisk video.

?Olika arbetslägen och lätt och kompakt? Stabilisatorn kan styra kamerafotografering trådlöst via trådlös BT-anslutning, ficklampa, panorering, panorering och lutning och fullföljande lägen. Njut av det roliga med gratis skapelse. Kompakt storlek design, nettovikt är bara cirka 300 g, lätt att lagra och bära; levereras med en bärväska och ett mini-skrivbordstativ för bekvämare transport och användning

?Batterilivslängd? Detta ingrepp med inbyggt 2500 mAh stort batteri, som kan laddas med den medföljande USB-typ C-laddningskabeln, lång arbetstid och snabb laddning, stoppa aldrig din skapelse.

Objektnr 635 078 257

Visningar 314

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tis 18 jun 12:53

INKEE Falcon Gimbal för GoPro Hero 10, 9, 8, 7, 6, 5, OSMO Action,Insta 360.

Slutpris

|

821 kr

Auktionen är avslutad

micke_932 vann auktionen

ICEMANEK

Jämshög, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

724 omdömen