Beskrivning

JVC CU-VS100 HD Mediaspelare.

Medföljer: HDMI kabel och Ström-kabel.

JVC:s CU-VS100 HD Media Player
låter dig titta på inspelat innehåll från dina bärbara underhållningsenheter på din HDTV utan sladdar. Sätt helt enkelt in SD/SDHC-minneskort från din videokamera, kamera, MP3-spelare eller andra enheter i en eller båda av de dubbla kortplatserna. Du kommer att njuta av HD-videor och foton på din HDTV och ljudinnehåll via ditt hemmabiosystem. En extra funktion hos CU-VS100 är möjligheten att spela in data från ett SD-kort till ett annat; det här är ett bra sätt att säkerhetskopiera filer för delning. Mediaspelaren levereras med en fjärrkontroll, nätsladd och A/V-kabel.

Enkel uppspelning - Sätt bara i kortet och njut av att tittaAnsluts till HDTV via en enda HDMI-kabel. Tack vare Dual SD-kortplats kan du njuta av oavbruten uppspelning även med innehåll som har spelats in på två kort. Det är också möjligt att spela upp filer i standardupplösningEnkel datakopiering - Dela och säkerhetskopiera dina minnenEn annan fördel med en design med två kortplatser är att data enkelt kan kopieras från ett kort till ett annat. Hela innehållet på ett kort kan dupliceras, vilket gör det enkelt att säkerhetskopiera och dela. AVCHD-data kan kopieras utan behov av en högspecifik PC.

Flera format kompatibla - plats i alla dina minnenCU-VS100 kan spela upp inte bara videodata utan även stillbilder och ljudfiler lagrade på SD-kort. Samtidig uppspelning av JPEG-bildspel och musikfiler är också möjligt. Njut av att titta på en storbilds-TV och lyssna via ett hemmabiosystem-

#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#¤#


VARAN SKALL BETALAS INOM 3 DAGAR EFTER AVSLUTAT AUKTION....
VARAN SKICKAS INOM 48 TIMMAR EFTER BETALNING EMOTTAGIT.

¤¤¤¤¤¤¤ Ingen avhämtning av varor ¤¤¤¤¤¤¤


VARAN SKICKAS SPÅRBART.


KOLLA GÄRNA MINA ANDRA AUKTIONER.

Objektnr 633428415

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 11:11

JVC CU-VS100 HD Mediaspelare #Se Bider#

Utropspris

|0 Bud

400 kr

Slutar om

Pro1965

Stockholm, Sverige

4.9

Pro1965

Verifierad

Toppsäljare

784 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?