Auktionen är avslutad

IRISGÖDNING

Avslutad
27 nov 16:28
Vinnande bud
55 krLeonila(3 bud)
Frakt
49 kr PostNord spårbart paket
Säljare
IrisParadiset (9) Mer från säljaren

Har du en liknande? Sälj den här

Se hela annonsen

Har du en liknande?
Sälj den här

Beskrivning

Oanvänt
IRISGÖDNING

Gödning i pelletsform som är specialanpassad för irisens näringsbehov. Bekvämt och praktiskt! Tillsätt årligen ca 100 gram per kvadratmeter och mylla ner ytligt. Var aktsam om rötterna på plantorna. Gödsla på våren för bästa effekt. Långtidsverkande.

Förpackningen innehåller 500 gram. NPK: 6-8-12.

Auktionen avser 1 förpackning gödning enligt bild.

Planteringsråd

Iris germanica är en perenn växt som trivs i väldränerad jord i soligt och skyddat läge. Rhizomen (jordstammen) ska placeras ytligt och aningen upphöjt, som på en liten kulle av jord, och rötterna ska spridas ut, ner i jorden. ”Ryggen” på rhizomen måste skymta fram ur jorden så att den kan bakas av solen under sommaren, annars trivs inte plantan och den kommer inte att blomma. Tänk på att hålla fritt från ogräs och konkurrerande växtlighet så att din iris får gott om sol. Undvik gödsel med hög kvävehalt, kraven på näring är i övrigt relativt små. Nyplanterad iris behöver jämn fuktighet medan rötterna etablerar sig, därefter är det viktigt att vara försiktig med vattningen. För mycket fukt kan få rhizomerna att ruttna. Efter blomningen ska stjälken skäras av nere vid marken.

Köpvillkor

Vi erbjuder Traderabetalning och Samfrakt (3 dagar). Köp hos oss ska vara betalt inom 3 dagar efter avslutad auktion.

Vi säljer och skickar plantor inom hela EU, med undantag för Kanarieöarna som har särskilda regler för växtimport. Ej avhämtning, alla varor skickas per post. Frakten betalas av köparen. Vi packar väl och låter alltid plantans behov styra förpackningen. Vi tänker på miljön och återanvänder förpackningar där så är möjligt. Leveranstiden är ca 3 - 5 dagar. Vi använder PostNords spårbara tjänst Skicka Direkt. I fraktpriset ingår emballage och omkostnader.

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Observera att ångerrätt inte gäller för levande växter som tar skada av att skickas flera gånger. Vid köp av andra varor gäller ångerrätt i 14 dagar. Vid nyttjande av ångerrätt ska köparen kontakta oss innan varan returneras. Returfrakten betalas av köparen.

Skadade paket reklameras direkt till transportföretaget. Vill du reklamera en trasig eller felaktig vara ska du kontakta oss per e-post senast 10 dagar efter att du har erhållit varan.

Kontakta oss gärna vid eventuella frågor. Vår e-postadress är info@irisparadiset.se.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på