Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna 0,8 mm armeringstråd är ett måste för alla som använder armeringsjärn, den är den idealiska partnern för att väva trådnät på många områden. Produkten har utmärkt material, bra elasticitet, slät yta, bred kompatibilitet och så vidare.

- Dedikerad enhet

- Material av hög kvalitet

- hållbar livslängd

- lätt att använda

Huvuddrag:

- Stark kompatibilitet,
Detta armeringsband är designat för olika märken av armeringsjärn. Tråddiameter: 0,8 mm; total längd: 110 m; paketets vikt: 21 kg.

-Lågkolhaltigt stål,
Den är gjord av högkvalitativt mjukt stål, starkt och pålitligt. Finbearbetning bildar ett tjockt och korrosionsbeständigt zinkskikt.

- hållbar och hållbar,
Förtjocka spolen för att undvika att ståltråden trasslar in och kan användas många gånger. Höghållfast axel, pålitlig och inte lätt att skada.

- god flexibilitet,
Den har god seghet och elasticitet och kan enkelt formas. Lätt vikt, litet fotavtryck, lätt att flytta.

- slät yta,
Detta armeringsband är vackert polerat med avancerad teknik, med en gradfri yta för att skydda dina händer.

-Brett utbud av applikationer,
Denna armeringstråd är en nödvändighet i vävt nät, hantverk, produktförpackningar och mer.

Produktspecifikationer:

Material: Milt stål

Antal: 10 rullar

Tråddiameter: 0,8 mm (0,03 tum)

Total längd: 110 m (360 fot)

Paketets vikt: 21 kg (47 lbs)

Paket innehåll:

10 X vals ståltråd

Funktioner och detaljer:

-Dedikerad enhet: Den är lämplig för olika märken av armeringsjärn på den nuvarande marknaden och säkerställer effektiv prestanda utan att tråden fastnar. Antal paket: 10 rullar; tråddiameter: 0,8 mm; total längd: 110 m; paketets vikt: 21 kg.

- Högkvalitativt material: Denna armeringstråd är gjord av högkvalitativt mjukt stål. Efter dragning, betning, högtemperaturglödgning, varmförzinkning, kylning och andra noggranna processer är det galvaniserade skiktet tjockt och korrosionsbeständigt.

-Hållbar livslängd: Den återanvändbara spolen är förtjockad och förstärkt, vilket inte är lätt att bryta spolen och undviker problemet med ståltrådslindning; den höghållfasta spolen är inte lätt att skada och har en längre livslängd.

-Lätt att använda: Den har god seghet och elasticitet, går inte sönder efter upprepad böjning och är lätt att forma; trådspolen är fast bunden, lätt i vikt, bekväm att transportera och tar inte plats; det gängade stålet tråden är finpolerad med avancerad teknik, och ytan har inga grader och skadar inte händerna.

-Bred applikation: När du än tänker på att binda ledningar kommer du att upptäcka att det har olika funktioner och är ett måste för ditt arbete. Mest lämplig för vävning av nät, hantverk, trädgårdsarbete, produktförpackningar och andra områden.

Objektsnr 606779582

Visningar 361

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

10 rullar 0,8mm diameter ståltråd, 110m total längd, hållbar, bra flexibilitet

Pris

759 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?