Beskrivning

Märke: Haglöfs
Typ: Dam, Kili SS shirt, Sommarskjorta
Storlek: XS
Skick: Mycket fint skick

Lätt och skön skjorta för dagar på resande fot eller på vandringsleden. Det mjuka och svala materialet torkar fort och ger ett solskydd på UPF 30+.

Resa med lätt packning eller kanske vandra i fjällen? Kili är en lätt, sval och bekväm skjorta som ger ett solskydd på UPF 30+. Den är tillverkad av ekologisk bomull och återvunnen polyester. Materialet är fuktspridande, vilket innebär att det sprider ut fukt över ett större område, vilket i sin tur gör att det torkar mycket fort. Därtill motverkar den dålig lukt med hjälp av Polygiene, en naturlig silversaltteknik.
Kili har en fin och samtidigt smickrande passform och ger dig full rörelsefrihet. För att minska risken för skav och nötning, när du t.ex. bär ryggsäck, har skjortan platta flatlocksömmar och flyttade axel- och sidosömmar. Fina detaljer såsom rundad nederkant och knapp i ärmsluten ger skjortan det lilla extra

Betalning:
Inom tre dagar.
Betalning genom swish eller traderabetalning.

Frakt:
Jag skickar helst genom schenker då paketet blir både spårbart samt försäkrat, för både din och min trygghet. Önskas någon annan fraktmetod så löser jag givetvis det. Jag ansvarar inte för paketet efter jag lämnat det.
Jag samfraktar gärna för att spara på miljö och fraktpris vid annonser som går ut senast 5 dagar efter varandra.

Kolla gärna in mina övriga annonser.
Har du frågor, tveka inte att maila!

Objektsnr 551101953

Visningar 610

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Haglöfs, Kili Shirt, Sommarskjorta, XS

Pris

159 kr

Friluftslivets

Bollnäs , Sverige

5.0

Friluftslivets

Verifierad

Toppsäljare

729 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket