Beskrivning

Skapa en magisk atmosfär var du än är med vår stjärnprojektor, den perfekta följeslagaren för både bilresor och inomhusmiljöer. Med sin innovativa design tar den din upplevelse till nya höjder.

Funktioner:

  1. Stjärnprojektion: Upplev skönheten i en stjärnhimmel varje gång du startar lampan. Den realistiska projektionen av stjärnor skapar en avslappnande och fridfull atmosfär, perfekt för långa bilresor eller avkoppling hemma.
  2. Mood-lägen:
    • Breathing (Andningseffekt): Låt dig svepas iväg av den lugnande andningseffekten när stjärnorna gradvis lyser upp och mörknar.
    • Flashing (Blinkande effekt): Liva upp stämningen med den blinkande rytm som ger en lekfull känsla till varje tillfälle.
    • Ljudstyrd: Få stjärnprojektionen att synkronisera med musiken eller ljuden runt omkring, vilket skapar en dynamisk och underhållande ljusshow.
  3. Användarvänlig design: Enkel att montera och använda både i bilen och inomhus. Lampan är kompakt och portabel, vilket gör den till en perfekt följeslagare för alla äventyr.
  4. Auto Rotation: Lampan är utrustad med auto rotation, vilket ger en jämn och kontinuerlig rörelse för en mer dynamisk projicering av stjärnorna.
Låt vår stjärn projektor förvandla din vardag till en magisk upplevelse, vare sig du är ute på vägarna eller hemma. Utforska nya dimensioner av atmosfär och skönhet med varje användning. Beställ din stjärn projektor idag och börja skapa minnesvärda stunder med ljus och stjärnor

Specifikationer:


  • Material: Plast
  • Strömkälla: USB-anslutning för enkel användning
  • Dimensioner: Liten och kompakt för enkel installation och portabilitet

Objektsnr 630471464

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 13:25

Projektorlampa Auto Rotation

Pris

179 kr

LuminKing

Trollhättan, Sverige

LuminKing

Företag

1 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?