Beskrivning

Mini Discolampa är den perfekta lösningen för att skapa den ultimata atmosfären både inomhus och i din bil. Denna mångsidiga lampa kombinerar stil och funktionalitet för att lysa upp ditt utrymme på ett unikt sätt, oavsett var du befinner dig.

Inomhus kan Mini Discolampa förvandla vilket rum som helst till en härlig och avslappnande miljö med sina ljusa färger och stämningseffekter. Oavsett om du vill skapa en lugn atmosfär för att koppla av eller addera lite extra liv och energi till din miljö, har denna lampa det du behöver för att skapa rätt stämning.

När det gäller din bil är Mini Discolampa den perfekta följeslagaren för att lysa upp din körupplevelse. Dess kompakta storlek och USB-anslutning gör den enkel att använda i bilen. Den kan enkelt anslutas till din bils USB-port för att skapa en mysig och avslappnande atmosfär i bilens interiör, perfekt för långa resor eller kvällskörningar.

Med Mini Discolampa kan du enkelt justera ljusstyrka, färg och ljuseffekter med hjälp av voice control-funktionen, både inomhus och i bilen. Det gör att du kan anpassa belysningen efter dina behov utan att ta händerna från ratten eller från det du gör inomhus.

Oavsett om du är hemma eller på väg, låter Mini Discolampa dig skapa den perfekta stämningen för alla tillfällen. Ge ditt utrymme eller din bil en personlig touch och gör varje stund till en minnesvärd upplevelse med denna mångsidiga lampa.

Specifikationer:

  • Dimensioner: 19x2,5x2,5
  • Vikt: 35 g
  • Material: plast.
  • Anslutningsmöjligheter: USB

Objektsnr 630474175

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 14:03

Mini Discolampa

Pris

159 kr

LuminKing

Trollhättan, Sverige

LuminKing

Företag

1 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?