Beskrivning

Utforska vårt utbud av LED-cykel-ekerljus på en helt ny nivå med vårt Rainbow Ekerljus. Med dess ljusa och färgglada regnbågseffekt tillför detta tillbehör inte bara en estetisk touch till din cykel, utan även en extra nivå av säkerhet och synlighet på vägen. Vårt ekerljus är utrustat med högkvalitativa LED-lampor och har en vattentät design som klarar av alla väderförhållanden. Dessutom är det smart nog att automatiskt stänga av när cykeln stannar, vilket sparar energi och ger en bekymmersfri användning. Ge din cykel den skyddande och lysande kanten den förtjänar med vårt Rainbow Ekerljus.

Funktioner:

  • Lysande regnbågens färger: Med vårt Rainbow Eker ljus kan du ge din cykel en fantastisk touch av färg. De olika färgerna skapar en unik och iögonfallande visuell effekt när du cyklar.
  • LED-teknologi: Varje eker ljus är utrustat med högkvalitativa LED-lampor som ger starkt och jämnt ljus för ökad synlighet och säkerhet på vägen, även under dåliga ljusförhållanden.
  • Waterproof design: Oroa dig inte för väderförhållandena. Vårt eker ljus är helt vattentätt, vilket gör det tillförlitligt att använda i regn, snö och andra väderförhållanden.
  • Automatisk avstängning: För enkel användning och energibesparing är vårt Rainbow Eker ljus utrustat med en smart sensor som automatiskt stänger av ljuset när cykeln stannar och aktiveras igen när du börjar röra dig.
  • Enkel installation: Monteringen är enkel och kräver inga verktyg. Våra eker ljus är utformade för att passa de flesta cykeltyper och kan installeras på några minuter.

Objektsnr 628905791

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 15:40

Rainbow Ekerljus - LED Cykel Ekerljus

Pris

199 kr

Slutar om

LuminKing

Trollhättan, Sverige

LuminKing

Företag

1 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?