Beskrivning

Cerwin Vega XLS 28

I fint skick stått som bakhögtalar i en hembio så dom är inte hårt körda

Cerwin Vega XLS 28 är den minsta golvaren i XLS-serien som huserar dubbla 8-tums långslagiga basar för en rapp och punchig bas med bra tryck, oavsett om de används som rena stereohögtalare eller frontar i ditt biosystem. Den i waveguide placerade mellanregistret och diskanten ser till att röster upplevs klart och tydligt med en bred sweetspot.

3-vägs golvhögtalare

Dubbla 8-tums basar

Utmärkt för musik och hemmabio

Effekttålighet på 200 watt peak

6.5-tums fiberimpregnerat mellanregister med waveguide

Vätskekyld 1-tums soft dome diskant med waveguide

Skyddskretsar mot överbelastning

Finish i biorumsvänlig svart

Köp till matchande center och surround

Dubbla åttor för skönt tryck

XLS 28 är den minsta golvhögtalaren i Cerwin Vegas XLS-serie som med sina dubbla 8-tums långslagiga element ser till att leverera en rapp och punchig bas med bra djup, oavsett om de används som rena musikhögtalare eller som frontar i ditt biosystem. XLS-serien har baserats på Cerwin Vegas mångåriga och stora kunskap inom PA-världen där de levererat ljudsystem till såväl konserter som stora biografer.

Elementbestyckning

Det man lägger märke först till hos XLS 28 är de dubbla långslagiga 8-tums baselementen med en ram av gjuten aluminium och Cerwins Vegas klassiska röda gummiupphängning.

För mellanregistret står ett 6.5-tums fiberimpregnerat mellanregister som placerats i en patenterad waveguide för en suverän dynamisk respons med bred sweet spot och låg distortion. Den 1-tums stora softdomediskanten, även den placerad i en waveguide för bästa spridning, använder sig av en magnetisk vätska för kylningen

Objektnr 634 125 988

Visningar 736

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 1 jun 18:05

Cerwin Vega XLS 28

Utropspris

|0 Bud

2 500 kr

Auktionen avslutades utan bud

Reservationspris ej uppnått

Någon annan har föreslagit 2 000 kr.