Beskrivning

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® Harry Potter 75945 "Expecto Patronum" - sällsynt byggsats lanserad 2018, oöppnad / förseglad! Passar väldigt fint som present till alla som gillar Harry Potter och hans magiska värld! Ta med Harry Potter™ fans från 7 år till en magisk värld full av trollkarlar, dementorer och mytiska varelser med LEGO® Harry Potter setet 75945 Expecto Patronum. Barn kommer att älska att utforska detaljerna kring sjön i den förbjudna skogen, använda trollformeln Expecto Patronum mot de två dementorerna och frammana Harrys patronus – en hjortfigur som är ny för juni 2019 – för att skydda sin gudfar Sirius Black™. Med 4 minifigurer och oändliga magiska möjligheter kan det här LEGO Harry Potter setet trolla fram en magisk värld av fantasifull lek. Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktuppgifter - Innehåller 4 LEGO® Harry Potter™ minifigurer: Harry Potter som är ny för juni 2019, Sirius Black™ som är ny för juni 2019 och 2 dementorer. Det här Harry Potter™ LEGO® setet innehåller en skogsmiljö med en liten strandmodell och 2 byggbara träd med trollformelsfunktion, samt en halvtransparent glittrande hjortfigur som är ny för juni 2019, med plats för en minifigur. Innehåller även Harrys trollstav så att du kan använda trollformeln Expecto Patronum, precis som i filmen Harry Potter™ och fången från Azkaban™. Det stora trädet är 13 cm högt, 8 cm brett och 4 cm djupt. Hjortfiguren är 7 cm hög.

Objektnr 508752225

Visningar 2 143

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Harry Potter 75945 "Expecto Patronum" - från 2018, oöppnad / förseglad!

Pris

549 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

968 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?