Beskrivning

Köp mellan 2 - 6 maj skickas den 7:e maj!

LEGO® Harry Potter 75967 "Den förbjudna skogen: Umbridges möte" - numera sällsynt byggsats lanserad 2020, oöppnad / förseglad! Harry Potter™ fans kan skapa en magisk värld full av jättar, kentaurer och förtrollade träd när de ger sig in Den förbjudna skogen med LEGO® Harry Potter Den förbjudna skogen: Umbridges möte (75967). Minifigurer och magiska varelser i Den förbjudna skogen - Barn kan ge sig in i Den förbjudna skogen med 3 minifigurer – Harry Potter, Hermione Granger™ och Dolores Umbridge™ – och kasta en trollformel för att öppna det stora trädet och avslöja olika tillbehör: en lykta, ett ben och ett kalkonlår.Det finns 2 kentaurfigurer och den rörliga jätten Graup som barn kan använda för att plocka upp Umbridge och ta med henne ... vart de vill. Unga häxor och trollkarlar kommer att älska att iscensätta klassiska ögonblick från filmerna om Harry Potter och hitta på egna magiska äventyr.

Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring.

Letar du efter något inom LEGO® Harry Potter? Då har du hamnat rätt! I vår butik hittar du ett riktigt fint sortiment som innehåller allt från specialpåsar och minifigurer till de mer sällsynta och exklusiva byggsatserna av samlarkaraktär inom LEGO® Harry Potter serien. Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat!

Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m. Kontakta oss gärna ifall Leogasken skick är särskilt viktig för dig!

Kompletterande produktuppgifter - Om du letar efter en speciell födelsedagspresent eller julklapp är LEGO Harry Potter seten perfekta för att återskapa minnesvärda scener från filmerna med favoritkaraktärer och coola varelser som sätter trollkarlsvärlden i barns händer. Denna populära Harry Potter och Fenixorden leksak inspirerar barns kreativa tänkande, problemlösningsförmåga och rolleksfärdigheter när unga häxor och trollkarlar återskapar äventyr i Den förbjudna skogen. Harry Potter™ fans får magin att komma till liv med 3 minifigurer – Harry Potter, Hermione Granger™, Dolores Umbridge™ – 2 kentaurer, den rörliga jätten Graup och ett öppningsbart träd med en lykta, ett ben och ett kalkonlår. Uppmuntra och underhåll barn med en resa till Den förbjudnaskogen där de kan upptäcka ett öppningsbart träd med överraskningar inuti, magiska varelser och möjligheten att ta itu med den onda Dolores Umbridge™ en gång för alla! LEGO® Harry Potter™ Den förbjudna skogen: Umbridges möte (75967) är en populär födelsedagspresent till barn från 7 år som gillar actionfyllda lekset och coola klossleksaker.

Objektnr 606495685

Visningar 807

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Harry Potter 75967 "Den förbjudna skogen" - från 2020, oöppnad / förseglad!

Pris

598 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

959 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?