Beskrivning

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® 60220 City 4+ "Sopbil" - numera sällsynt byggsats (slutproducerad/slutsåld) lanserad 2019, oöppnad / förseglad! Hjälp ditt barn att hålla rent i sin Legostad med den här sopbilen. Det här LEGO 4 + arbetsfordonet är utformat för att vara roligt och enkelt för förskolebarn och innehåller en robust sopbil med hytt för 2 minifigurer och lutbar container, samt en startklossbas som hjälper nybörjare att upptäcka stoltheten i att bygga på egen hand. Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Kompletterande produktuppgifter: Den enkla bygg- och lekguiden som ingår hjälper din unga renhållningsarbetare att förstå syftet med bygginstruktionerna och stimulerar fantasin och självförtroendet för en perfekt start på LEGO byggandet i en välbekant LEGO City miljö. Det här roliga setet innehåller även en sopbehållare, sopdelar och 2 minifigurer.

Objektnr 536822745

Visningar 1 844

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO 60220 City 4+ "Sopbil" - från 2019, oöppnad / förseglad!

Pris

298 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

975 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också