Beskrivning

Oöppnad / förseglad samlarask (New & Sealed Box)!

LEGO® 10263 Creator Expert / Exclusive "Vinterbrandstation" - numera sällsynt och exklusiv byggsats av samlarkaraktär med jultema lanserad 2018,oöppnad / förseglad! Samla familjen inför julhelgen och bygg någon av LEGO Creator Expert "Winter Village" byggsatser tillsammans! En riktigt trevlig stund för hela familjen! Låt modellen stå framme som en del av julpyntet, om möjligt! Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Produktuppgifter - Välkommen till en snöig LEGO® Creator Expert 10263 Vinterbrandstation där brandmännen njuter av julens lugn. Det här vackra LEGO setet innehåller en järneksprydd 2-våningsbyggnad med en övervåning med kök, komplett med röd telefon, bord, nedfällbar säng och LEGO ljuskloss. Bakom de stora, röda brandstationsdörrarna hittar du brandbekämpningsutrustning och brandstång. Utomhus finns en isbana med dekorativ brandmansstaty, dekorerad julgran med genomskinlig stjärna och julklappar, plus en bänk ochlyktstolpe. Setet innehåller också en klassisk röd brandbil med stege, slangar, verktygslåda och kraftiga däck. Samla familjen och skapa magisk julstämning i ditt hem med detta festliga LEGO® Creator Expert set. Innehåller 6 minifigurer, plus en babyfigur, dalmatinerfigur och klossbyggd snögubbe.

Objektnr 562 134 415

Visningar 1 855

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO 10263 Exclusive / Jul "Vinterbrandstation" - från 2018, oöppnad /förseglad!

Pris

2 298 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

976 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också