Beskrivning

Den här produkten är begagnad, komplett i nyskick!

LEGO® 10244 Creator Expert / Exclusive "Karusell på nöjesfält" eller "Fairground Mixer" - mycket underhållande och exklusiv byggsats av samlarkaraktär lanserad 2014, begagnad, i nyskick! Komplett byggsats med manualer, allt i nyskick! Uppbyggd en gång, knappt lekt med, förvarad optimalt för att bevara nyskicket. En underbar byggsats! Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring.

Passa på! Just nu erbjuder vi massor av fantastiskt fina begagnade byggsatser i absolut nyskick inom olika LEGO serier! Prisvärda allternativ till oöppnade / förseglade askar. Sök "BEG" i vårt breda sortiment.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat!

Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m.

Övrig produktbeskrivning: Fäll ut den häftiga karusellen, veva igång den och se den få liv! Tivolit är i stan och både barn och vuxna har bråttom att prova attraktionerna. Köp biljett i biljettkassan och ta plats i karusellen. Försök sedan nå den gyllene klockan på styrkemätaren eller träffa målet för att få tivolidamen att falla ner i vattentunnan. På kvällen lyser den snurrande karusellen upp i mörkret innan den fälls ihop på släpet för att transporteras till nästa stad. Det magiska nöjesfältet vimlar av fantastiska detaljer som sporrar fantasin. Innehåller 12 minifigurer: jonglör på styltor, tivolidam, stark man, biljettförsäljare, lastbils-/attraktionsförare, två kvinnor, två flickor, två pojkar och en illamående man som åkt karusellen för många gånger.

Objektnr 567562696

Visningar 2 665

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Exclusive 10244 BEG "Karusell på nöjesfält" -från 2014, begagnad i nyskick!

Pris

2 299 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

975 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också