Beskrivning

Ny och Oöppnade, trevligt paket som visas pa bilderna.

Jag samfraktar om du köper andra varor.
Kolli in mina andra LEGO annoser.
Tack för att du tittade!

Öppna en värld full av musikvideoskapande för barn när de regisserar, producerar och uppträder i sina egna popmusikvideor med LEGO® VIDIYO™ Candy Castle Stage (43111). Ladda ner gratisappen för att skanna ballerinan och björnen och avslöja deras coola personligheter. Använd sedan appen för att skanna modellen och se den bli scenen i ditt barns videor. Barn kommer att älska att göra utmaningar och mer när de producerar sina egna musikvideor och delar med andra skapare i det barnsäkra sociala flödet.

Showen börjar!
Candy Castle Stage erbjuder timmar av lek både offline och med appen. Barn kommer att älska att vrida huvudena, högtalarna och lamporna på den verkliga leksaksmodellen för att ändra de godisinspirerade scenerna och lamporna i musikvideorna.

Skapa musikupplevelser
LEGO VIDIYO seten erbjuder en säker social lekupplevelse och hjälper barn att bli regissörer och stjärnor i sina egna musikvideor. Se deras kreativitet växa när de producerar videor med massor av coola karaktärer, låtar, danssteg och fantastiska effekter.

Inspirera barn att regissera och uppträda i sina egna musikvideor med LEGO® VIDIYO™ Candy Castle Stage (43111). Innehåller 2 minifigurer med tillbehör, 14 slumpmässiga BeatBits och 2 speciella BeatBits.
Ladda ner den kostnadsfria LEGO® VIDIYO™ appen för att skanna ballerinan och björnen, BeatBits med specialeffekter och själva modellen. Se modellen bli till en scen där karaktärerna kan uppträda!
Skanna dina BeatBits i appen för att låsa upp specialeffekter som den som får karusellhästaratt dyka upp i barns musikvideor.
Barn kommer att älska att göra förändringar på sin verkliga LEGO® modell för att ändra scenerna i sin video – som att byta ut huvudena för att skapa en digital bakgrund med en skog av glass eller en chokladkanjon.
En rolig musikupplevelse för en pojke eller flicka från 7 år som förtjänar en belöning. Detta lekset är också perfekt som julklapp till barn som älskar musikleksaker, dans och uppträdanden.
Scenen är 13 cm hög, 14 cm lång och 17 cm bred.

Objektsnr 627619561

Visningar 107

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 12 apr 05:56

LEGO 43111 Vidiyo Candy Castle Stage, 344 pcs, New, NY oöppnad

Såld för

169 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

woodenjedi

Vintrie, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

411 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?