Beskrivning

Oöppnad / förseglad samlarask (New & Sealed Box)!

LEGO® Technic 42111 "Dom's Dodge Charger" - imponerande uppvisningsmodell för alla Fast & Furious fans lanserad 2020, oöppnad / förseglad! Ge alla som gillar Fast & Furious den ultimata upplevelsen med byggsetet LEGO® Technic Dom’s Dodge Charger (42111) för barn och vuxna. Modellen är baserad på den ikoniska Dodge Charger R/T från 1970-talet och har massor av autentiska detaljer. Den öppningsbara motorhuven avslöjar en modellversion av den klassiska V8-motorn. Andra coola funktioner som ingår är rörliga kolvar, länkarmsfjädring, styrsystem och luftfläkt. Det finns till och med nitroflaskor i bagageutrymmet för att ge liv åt Doms vågade höghastighetsrace. Precis som i verkligheten! Barn från 10 år kommer att älska att bygga sin egen kopia av Dominic Torettos berömda bil. Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Övrig produktbeskrivning: När Dodge Charger är byggd blir det ännu roligare när fans kan återskapa klassiska scener från filmen The Fast and The Furious för att ge liv åt den adrenalinfyllda racingvärlden. Grym byggleksak för kreativa lekar LEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.

  • Inspirera fans att återskapa sina favoritscener från filmerna Fast & Furious med denna fantastiska LEGO® Technic Dom’s Dodge Charger (42111) – en häftig modellkopia av den klassiska muskelbilen.
  • Med 1 077 delar erbjuder detta coola byggset en rolig utmaning för barn och fans som älskar leksaksmodellbilar. Den troget återgivna kopian är inspirerad av originalbilen Dodge Charger R/T från 1970-talet och har massor av realistiska detaljer.
  • Autentiska funktioner låter fans återskapa spänningen i att köra en riktig bil, med rörliga kolvar, fjädring, styrsystem och luftfläkt. Efter lekstunden kan barn visa upp modellen i den berömda stegringspositionen.
  • Letar du efter en cool julklapp till barn från 10 år eller vuxna som älskar bilar? Det här är ett utmärkt val. Fans kan bygga modellversionen av Doms bil och sedan utforska de coola funktionerna när de återskapar scener från Fast & Furious.
  • Denna modellbil är 39 cm lång, 16 cm bred och 11 cm hög – precis lagom stor för att återskapa actionfyllda äventyr. Ställ den i stegringsposition för att skapa en iögonfallande uppvisningsmodell.

Objektnr 624949706

Visningar 830

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Technic 42111 "Dom's Dodge Charger" - från 2020, Oöppnad / förseglad!

Pris

2 498 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

969 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?