Beskrivning

En fin palm storlek på kristallen Blå Fluorit.
Fluoriten kan innefatta många olika nyanser i blått beroende på ljuset! Denna Fluorit har en fin liten regnbåge i sig se bild: 3,4,5.
Och tyvärr även ett litet hack i sig se bild: 10 den kom i såhär.

Längd: 5 cm
Bredd: 3 cm
Vikt: 35 gram

Skickar alltid min kristaller renade från energier.
Tänk på att naturliga inklusioner, bergrester och oregelbundenheter förekommer i natursten.

*Blå Fluorit

Utforska den förtrollande världen av Fluorit blå, en ädelsten känd för sin slående skönhet och metafysiska egenskaper

Fluoritkristaller inte enbart är en visuell skatt, utan också en kraftfull allierad inom kristallhealing. Med en djup förståelse och respekt för denna naturskapelse, låt oss fördjupa oss i blå fluorits betydelse och dess roll i holistiskt välbefinnande.

Blå Fluorit, med dess klarblåa nyanser, är mer än bara en estetisk prydnad. Denna energi kristall anses vara ett kraftcentrum för mental skärpa och harmoni. Dess egenskaper sträcker sig från att främja koncentration till att balansera känslomässiga tillstånd. Nedan är en tabell som illustrerar de grundläggande attributen för blå fluorit betydelse inom olika aspekter av healing:

Aspekt Funktion
Mental Klarhet
Stärker koncentration och beslutsfattande
Känslomässig Balans
Reducerar emotionella blockeringar
Kommunikation
Förbättrar uttrycksfullhet och tydlighet i tal

Chakra stenar, som blå Fluorit, används ofta för att balansera och harmonisera vår kroppens chakrasystem. I synnerhet associeras denna kristall med Tredje Ögat och Halschakrat, vilket hjälper till att främja en stark intuition och kommunikationsförmåga. Genom att integrera Fluorit i din dagliga rutin, kan du öppna upp för nya insikter och en förhöjd självmedvetenhet.

För den som önskar att utforska mer om hur blå Fluorit kan påverka ens välbefinnande är det viktigt att förstå dess roll inom energiterapi. Tillsammans med den visuella skönheten, har blå Fluorit en kraftfull vibration som resonerar med både kropp och sinne. Denna harmoni mellan det estetiska och det funktionella gör det till en favorit för healingprofessionella och entusiaster världen över.

Psykiskt Skydd: Fluorit menas skydda bäraren från psykiska influenser och negativitet.
Självförtroende: Stenens energier kan även stätta användaren i självtillit och personlig styrka.
Kreativitet: Uppmuntrar till ett flöde av kreativa idéer och lösningar.
Användningstips för Fluorit Blå Som Healingsten

Att välja rätt strategi är nyckeln när man använder Fluorit blå som en healingsten. Nedan hittar du några praktiska tips på hur du kan införliva denna sten i ditt dagliga liv för maximal nytta:

Användningsområde Tips
Meditation och Mindfulness Håll en Fluoritkristall i handen eller placera den framför dig under meditation för att höja fokus.
Förbättra Sömnkvalitet Placera en bit Fluorit på nattduksbordet eller under kudden för att främja lugn och avkopplande sömn.
Personligt Energiarbete Bär Fluorit som ett smycke eller i fickan genom din dag för att kontinuerligt dra nytta av dess positiva frekvenser.

Mitt personliga intresse för Fluorit blå började för många år sedan, när jag först kom i kontakt med denna djupt fascinerande sten. Jag märkte snabbt att varje gång jag hade Fluorit nära mig, framkallades en känsla av lugn och koncentration. Detta ledde mig till ytterligare forskning och praktisk användning av kristallen i min vardag. Min ambition är dock inte att låta mina egna upplevelser dominera, utan snarare att dela med mig av hur Fluorit personligen har berikat mitt liv.

Fokusering på Arbetsplatsen: En liten Fluorit placerad på mitt skrivbord har haft en förvånansvärt positiv inverkan på min förmåga att fokusera under arbetstimmar.
Balans i Sociala Sammanhang: Att ha en Fluoritsten i fickan under sociala evenemang har på något sätt bidragit till ökad självsäkerhet och en avslappnad närvaro.
Stöttning i Personlig Utveckling: Fluorit blå har också varit ett följeslag i mina meditationssessioner, vilket stimulerat insikt och kreativitetsflöden.

Fluorit blå står som ett vackert exempel på naturens underverk och dess potentiella inflytande över våra liv. Kristallen illustrerar de djupa kopplingar vi kan upprätthålla med vårt jordskålps naturresurser genom att erbjuda såväl estetisk tillfredsställelse som mental och emotionell support. Det utestående utbudet av Fluorit hos Kristallerna.se säkerställer att du har tillgång till några av de finaste exemplaren för ditt personliga och andliga välbefinnande.

Samfraktar gärna om ni hittar fler favoriter i mitt sortiment-

Objektnr 632799159

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 19:11

Kristall palm i blå Fluorit regnbåge

Utropspris

|0 Bud

58 kr

Slutar om

Lovecrystals

Bromma/Stockholm, Sverige

5.0

Lovecrystals

Verifierad

Toppsäljare

355 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?