Beskrivning

Detta bedårande rosafärgade kluster i Himalaya / Samadhi har olika spetsar i olika storlekar.
Väldigt klara och fina och har den tydliga rosa färgen som denna kristallen besitter.

Ursprung: Himalaya

Vikt: 53 gram
Höjd: 5 cm
Bredd: 5 cm

Skick: Helt nya
Renade
Tänk på att naturliga inklusioner, bergrester och oregelbundenheter förekommer i natursten.

* I tusentals år har människor från många kulturer valt Himalayas höga toppar som den andliga platsen för meditation och böner, för att stilla själen i bokstavligen de högsta delarna av vår värld för att uppnå Samadhi – en enhet i sinnet med universum… det djupaste tillståndet av kontemplation som leder till full upplysning.

En ganska nyligen upptäckt av unik kristallin rosa kvarts från dessa bergstoppar har just grävts fram och bär Samadhi-energin inom sig. Klar och vacker, gudomligt gjord, den är en talisman av kärlek till världen i en tid då mänskligheten behöver den som mest.

De rosa kristallerna av Himalaya Samadhi Quartz förmedlar en elegans och grace. Denna kristalls resonans av renhet och oskuld framkallar en känsla som om den var nyfödd av Moder Jord. Dessa unika underverk är kristaller av strålande kärlek. De är karismatiska och varma, med en påtaglig energi av glädje som inbjuder hjärtat att öppna sig fritt, fullständigt och i fullt förtroende. Dess frekvens fyller auran med en lycksalig frid, släpper sinnet för att fullt ut uppskatta det nuvarande ögonblicket.

Liksom de Samadhi-nivåerna av meditation de är uppkallade efter, erbjuder dessa kristaller kärlek och upplysning, en andlig enhet med Jaget, med ens omgivning och Allt Som Är.

Samadhi-kvarts är en exceptionellt sällsynt variant av kristallin rosa kvarts som bara finns i höga höjder av Himalayabergen i Indien. Liksom klar kvarts är det ett kiseldioxidmineral med en sexsidig kristallstruktur och spetsiga avslutningar, och bildas i kluster av skira, genomskinliga rosa kristaller som varierar i storlek från mycket små till ganska stora.

Tills nyligen ansågs all rosa-färgad kvarts vara rosenkvarts, den ljusrosa till rödrosa halvädelstenen av skönhet och kärlek som omhuldats sedan antiken för sin kraft att läka hjärtat och stimulera romantisk hängivenhet.

Dess förmåga att poleras och snidas in i smycken och fantastiska ornament har gjort den till en favorit sedan civilisationerna började. Rosenkvarts finns i överflöd runt om i världen och förekommer endast i massiv form, utan kristallytor, kanter och avslutningar. Det är disigt till genomskinligt och finns vanligtvis i kärnorna av granitpegmatiter. Dess färg beror på spårmängder av titan, järn eller mangan i det massiva materialet, och innehåller mikroskopiska fiberinneslutningar av rutil eller ett borosilikat som liknar dumortierit som kan ge en kattöga eller "stjärneffekt". Färgen på Rose Quartz är mycket stabil och kommer inte att blekna med värme eller direkt solljus. Den har länge kallats Pink Quartz, även om en mineralogisk distinktion på 1990-talet av Pink Quartz som en oberoende sort nu har erkänts och håller på att bli allmänt accepterad.

Himalayakvarts bär starka feminina energier och integrerar dessa energier för att återföra harmonin i kroppen. Denna kristall kallas även "stone of nurturing' då den är väldigit vårdande. Himalayakvarts är också användbar för att hålla dig lugn och fridfull under press och stress. Denna kristall fungerar även som en psykisk rengörare och renar auran.

Använd himalayakvartsen för att snabbt expandera ditt medvetande. Himalayakvarts har traditionellt använts för andligt skydd och för att höja mänskligt medvetande.

Bergskristall från Himalaya är mycket eftertraktad dels för sin fantastiska kvalitet och ännu mer för dess fantastiska energi.

Egenskaper: Balans, tar bort negativa energier, stärker auran

Varför behöver du bergkristall i ditt liv?

• Den ger kraft
• Den har en healande effekt
• Främjar kontakt med andevärlden
• Hjälper till för att manifestera
• Den tar bort negativa energier
• Förstärker även andra kristallers energier

-Samfraktar

Objektnr 632824619

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 19:58

Kluster i rosa Kristallen Himalaya / Samadhi

Utropspris

|0 Bud

249 kr

Slutar om

Lovecrystals

Bromma/Stockholm, Sverige

5.0

Lovecrystals

Verifierad

Toppsäljare

355 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?