Beskrivning

Akashic Tarot är ett häpnadsväckande korrekt verktyg för att förutsäga framtiden, avslöja dolda insikter och släppa lös nya krafter. Denna unika 62-kortslek är designad för att få tillgång till den djupa energin och obegränsade informationen som utgör Akashic Records, som är stora fält av visdom och kraft som överskrider tid och rum och är omedelbart tillgängliga för alla. Med varje kort ansluter du dig till en kraftfull Akashic Force och öppnar för de psykiska strömmarna som alltid flödar mellan dig och Akashic Realm. Låt detta fantastiska tarotdäck transportera dig till Great Hall of Records för att hitta svaren du söker. Attrahera din största kärlek, avslöja dina djupaste mystiska historier och utnyttja din innersta kraft. Den akashiska taroten kan avslöja uråldriga och nya talanger, oväntade segrar, förestående möte, ouppfyllda allierade och stegen till otaliga välstånd. De öppnar dig också för dina andliga guider, Uppstigna Mästare, änglar och älskade i anden. Med vändningen av ett kort kan du gå in i Akashic World!

Samfraktar mina annonser så ta gärna en titt på övriga annonser. Betalning sker inom 5 dagar om vi inte kommit överens om annat.

”Som köpare har ni 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS2005;59) när ni köper från oss. Vid retur är det ni som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.”

Objektnr 633 807 112

Visningar 96

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 20 jun 15:24

The Akashic Tarot

Pris

229 kr
Annonsen är avslutad