Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Det är en mörk tidsålder. En tid där mäktiga arméer från mäktiga nationer stöter samman för att skapa imperier på stridsfältet. En tid där allianser kan vara flyktiga och dagens vänner kan vara morgondagens fiender. Det är en tid där magins vindar måste bemästras, och där modiga soldater stöter mot oändliga horder av fiender. Och för dem som vinner kan det vara en äraålder, hur flyktig som helst.

Warhammer: the Old World är ett spel som inte liknar något annat, där du befaller mäktiga arméer av Citadel-miniatyrer, och litar på din egen taktiska uppfinningsrikedom för att vinna seger.

Den här boken innehåller all information du behöver för att komma igång i detta engagerande spel och bli den erövrande generalen av en fantasiarmé.


I denna 352-sidiga inbundna bok hittar du:
The World of Legend: En omfattande historia om Warhammer-världen och en introduktion till de många raser och arméer som utkämpar evigt krig om dominans över den.

Kärnreglerna: Från de allmänna principerna, genom rörelse och manöver, till att släppa lös pilhagl mot din fiende och slutligen, att slå dina fiender åt sidan i dödlig närkamp.

De avancerade reglerna: Regler för sällsynta och potenta trupper som krigsmaskiner, vagnar, monster och mäktiga hjältar, var och en tillför ännu mer djup till dina spel.

Realms of Magic: En förklaring av Magins vindar och regler för att utöva ett brett utbud av förödande och slug besvärjelser.

Armies of the Old World: En uppvisning av vackert målade arméer från de begåvade målarna i det världsberömda 'Eavy Metal-teamet.

Warhammer Battlefields: Regler för att organisera din samling av modeller till en armé och för att skapa slagfälten där dina arméer kommer att kriga.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 622920337

Visningar 367

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! The Old World Rulebook Warhammer Fantasy

Pris

459 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 069 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också