Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Det är en mörk tid, en blodig tid, en tid av stridigheter och krig, av kaos och trolldom. Men mitt i all eld och raseri är det också en tid av mäktiga hjältar, djärva handlingar och stort mod.

Warhammer: the Old World – Forces of Fantasy är din oumbärliga guide till ordningens och civilisationens arméer.

Den här boken, som används i samband med Warhammer: The Old World Rulebook, ger dig all information som krävs för att styra din samling av miniatyrer på stridsfältet.

Inuti denna 192-sidiga inbundna bok hittar du armélistor som innehåller profiler och specialregler för varje modell som är tillgänglig för följande fraktioner, tillsammans med magiska föremål och unika trollformler:
– Dwarfen Mountain
– Empire of Man
– Konungariket Bretonnia
– Wood Elf Realms
– High Elf Realms

Varje armélista innehåller den stora arméns sammansättningslista för den fraktionen, tillsammans med en introduktion till fraktionen och en fullständig beskrivning av var och en av de många karaktärer och enheter den innehåller. Bredvid detta är en uppvisning av vackert målade arméer från de begåvade målarna från det världsberömda 'Eavy Metal-teamet.

Detta är en expansion till Warhammer: The Old World – du behöver ett exemplar av Warhammer: The Old World Rulebook, tillgänglig separat, för att kunna använda innehållet i den här boken.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 623582850

Visningar 326

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! The Old World Forces of Fantasy Warhammer Fantasy

Pris

399 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 069 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också